ESET Smart Security Premium για οικιακούς χρήστες

Από σήμερα, η  ESET  διαθέτει την κορυφαία σειρά λύσεων ασφάλειας στους οικιακούς χρήστες  – την ESET Smart Security Premium, που, βασισμένη στην βραβευμένη τεχνολογία NOD32, προσφέρει την ιδανική αναλογία ανίχνευσης, ταχύτητας και χρηστικότητας. Επιπλέον, η μοναδική αυτή λύση της ESET διαθέτει το ESET Password Manager για ευκολότερη και ασφαλέστερη ταυτοποίηση, καθώς και το ESET Secure Data για εύκολη και ισχυρή κρυπτογράφηση.

«Καθώς οι απειλές στο διαδίκτυο χαρακτηρίζονται από ολοένα μεγαλύτερη ποικιλία, οι χρήστες χρειάζονται πιο σύνθετες σουίτες ασφάλειας με χαρακτηριστικά που βασίζονται σε εξατομικευμένες προτιμήσεις. Η νέα σειρά προϊόντων αντικατοπτρίζει πλήρως αυτή την τάση», εξηγεί ο Richard Marko, CEO της ESET.ESET Smart Security Premium

Η ESET εμφανίζει σταθερά επιτυχίες σε ανεξάρτητες δοκιμές, έχοντας αναγνωριστεί 98 φορές με τις σημαντικές διακρίσεις VB100, πολύ περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Πρόσφατα, η ESET ήταν η μοναδική λύση ασφαλείας με προστασία 100% ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα στις δοκιμές Home Anti-Malware Protection των SE Labs και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στο Performance Test των AV-Comparatives, μεταξύ όλων των προϊόντων internet security που συμμετείχαν στις δοκιμές.

Η ESET αποτέλεσε επίσης το αδιαμφισβήτητο Νο.1 στην Προστασία από Spam, ξεχωρίζοντας στις δοκιμές VBSpam Test και AV-Comparatives Anti-Spam Test.

Με τη νέα σειρά προϊόντων, η ESET δίνει έμφαση στην ανάγκη προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε όσους χρησιμοποιούν PC και laptop.

Το ESET Webcam Protection, που διατίθεται με το ESET Smart Security Premium και ESET Internet Security, ρυθμίζει την πρόσβαση στην κάμερα, εξασφαλίζοντας πλήρη προστασία. Ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει και να μπλοκάρει/επιτρέπει διεργασίες και εφαρμογές και να απενεργοποιεί την κάμερα του υπολογιστή, ώστε οι εφαρμογές να μην έχουν πρόσβαση.

Μαζί με το ESET Smart Security Premium, οι χρήστες μπορούν για πρώτη φορά να απολαύσουν και το ολοκαίνουργιο ESET Internet Security. Το θρυλικό ESET NOD32 Antivirus 10 παραμένει η ιδανική σουίτα για gamers με ενισχυμένη προστασία από επιθέσεις scripting.

Η σειρά λύσεων της ESET για οικιακούς χρήστες (ESET Smart Security Premium) περιλαμβάνει πολλές αναγνωρισμένες δυνατότητες, όπως το Banking & Payment Protection,  το Antispyware, το Anti-Phishing, το Exploit Blocker, προηγμένο Personal Firewall, και το σύστημα ESET LiveGrid® Reputation System.

«Τα νέα επίπεδα προστασίας του ESET Smart Security Premium βελτιώνουν το γενικότερο επίπεδο ασφάλειας των πελατών μας. Παράλληλα με την κορυφαία προστασία ενάντια στις απειλές malware, οι χρήστες της ESET τώρα μπορούν να προστατεύσουν τα αρχεία, τους κωδικούς πρόσβασης, τις κάμερες τους, ακόμη και ολόκληρο το οικιακό δίκτυο, και όλα αυτά με μία μόνο ολοκληρωμένη λύση» λέει ο Palo Luka, CTO της ESET.

ESET Smart Security Premium Τι καινούριο υπάρχει:  

Script-Based Attack Protection: ανιχνεύει επιθέσεις από κακόβουλα scripts που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το Windows PowerShell. Επίσης, ανιχνεύει κακόβουλα JavaScript που μπορούν να επιτεθούν μέσω του browser. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά προγράμματα περιήγησης.

Home Network Protection: επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν τους οικιακούς δρομολογητές  για ευπάθειες, όπως αδύναμους κωδικούς πρόσβασης ή ληγμένα firmware, και προσφέρει επιλογές για αποκατάσταση. Παρέχει επίσης μία εύχρηστη λίστα συνδεδεμένων συσκευών, κατηγοριοποιημένες με βάση τον τύπο, και δείχνει ποιες είναι συνδεδεμένες. Αυτό βοηθά τους χρήστες να δουν πόσο ασφαλή είναι τα δίκτυα σπίτι τους.

Webcam Protection: ένα χαρακτηριστικό για τον έλεγχο των διεργασιών και των εφαρμογών που έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές με συνδεδεμένες κάμερες web, εμφανίζοντας ειδοποιήσεις όταν ανεπιθύμητες εφαρμογές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάμερα.

ESET Password Manager: χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση AES-256 – το κορυφαίο πρότυπο στον κόσμο – για την αποθήκευση και την προληπτική συμπλήρωση των κωδικών πρόσβασης όλων των χρηστών. Επίσης, κάθε φορά που ο χρήστης το χρειάζεται, δημιουργεί και αποθηκεύει καινούριο και εξαιρετικά ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

ESET Secure Data: προστατεύει από την κλοπή των δεδομένων στην περίπτωση απώλειας του USB-key ή του laptop και επιτρέπει την ασφαλή συνεργασία και την ανταλλαγή δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορείς για τη σειρά  λύσεων της ESET και το νέο ESET Smart Security Premium στη σελίδα www.eset.com/gr.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).