Δείτε live το Microsoft Windows 10 Event


Η Microsoft παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το event για τα Windows 10 και αναμένεται να ανακοινώσει νέα προϊόντα hardware αλλά και να προ-παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του Windows 10 (με την κωδική ονομασία Redstone 2, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη).

windows 10 live-now

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι η Microsoft θα ανακοινώσει ένα νέο All-in-One PC (ίσως ακόμη και μερικά μοντέλα) με το εμπορικό σήμα του Surface. Αναμένεται να παρουσιαστούν και μερικά νέα αξεσουάρ όπως το Surface Dial, μια αυτόνομη συσκευή για να βοηθήσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα ψηφιακό στυλό. Περιμένουμε επίσης να δούμε τα νέα Surface.

Από την πλευρά τoυ λογισμικoύ, η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα έκδοση του Paint η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται απλά Paint 3D.

Το Paint 3D θα είναι ένα UWP app που θα περιέχει όλα τα εργαλεία της κλασικής έκδοση, αλλά αναμένεται να λειτουργεί και με 3D αντικείμενα, καθώς είμαστε πού κοντά στο Windows Holographic, που ίσως να δούμε και αυτό να εμφανιστεί.

Δείτε το live event από το παρακάτω stream

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news