Το Facebook ανακοίνωσε την υποστήριξη εικόνων 360 μοιρών

Το Facebook φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει το VR αναπόσπαστο μέρος της πλατφόρμας του, και μάλλον η σημερινή ανακοίνωση δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη: Έρχονται φωτογραφίες 360 μοιρών στο news feed σας.

Τι θα μπορείτε να κάνετε με αυτές τις φωτογραφίες;

Αν κάνετε κλικ και σύρετε με το ποντίκι σας, ή αν μετακινήσετε το τηλέφωνό σας θα μπορείτε να δείτε όλο το περιβάλλον γύρω από το κεντρικό θέμα, και φυσικά το κεντρικό θέμα της φωτογραφίας από όλες τις πλευρές. Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι συμβατό με το Oculus Rift αλλά και το Gear VR.Facebook 360-degree photos

Οι φωτογραφίες 360 μοιρών είναι πολύ πιο εύκολες στην λήψη σε σύγκριση με τα βίντεο 360 μοιρών καθώς δεν απαιτούν τίποτα παραπάνω από ένα απλό smartphone.

Με το νέο χαρακτηριστικό του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου, οι χρήστες θα είναι σε θέση να ανεβάζουν επίπεδα πανοράματα, photospheres της Google, ή φωτογραφίες κάμερες 360 μοιρών.

Η Google προσπάθησε πρώτη να διαδώσει τις εικόνες 360 μοιρών με την κυκλοφορία του Photospheres πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν το είδαμε να υιοθετείται καθώς ήταν αρκετά άβολο.

  Νέα έκδοση WordPress 4.7 Vaughan

Το Facebook δεν ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία διάθεσης του νέου χαρακτηριστικού, απλά ανέφερε ότι οι φωτογραφίες των 360 μοιρών θα είναι διαθέσιμες σε κινητές συσκευές και στο διαδίκτυο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


54  +    =  62