Εάν είχατε συνδεθεί κάποτε σε μια εφαρμογή ή ένα ιστότοπο χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ενημερώσετε μερικές ρυθμίσεις ασφαλείας.
Το Facebook ανακάλυψε πρόσφατα ότι εφαρμογές που είχαν αφαιρεθεί (είτε αυτόματα μετά από 90 ημέρες αδράνειας είτε με μη αυτόματο τρόπο από τον ίδιο τον χρήστη) θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα του Facebook.




