Το Facebook για Android έρχεται με ενσωματωμένο το WhatsApp

Από τότε που το απέκτησε το , οι δύο εταιρείες έχουν ανακοινώσει ότι το WhatsApp Messenger θα παραμείνει ανεξάρτητο.

Λοιπόν, φαίνεται ότι ένα χρόνο μετά την εξαγορά της εταιρείας πρόκειται να αλλάξουν πάρα πολλά, όπως αναφέραμε και στο πρωινό άρθρο μας “WhatsApp, Facebοok, δωρεάν Wi-Fi το τέλος των παρόχων κινητής.”

Η ιστοσελίδα Geektime ανέφερε πρόσφατα ένα νέο χαρακτηριστικό που μπορεί να φαίνεται μικρό με την πρώτη ματιά, αλλά σίγουρα θα έχει βαθιές επιπτώσεις. Πρόκειται για την αλληλεξάρτηση του WhatsApp Messenger με το Facebοok και γενικότερα με τις εφαρμογές του Faceboοk.

Φαίνεται ότι το Facebοok για στην έκδοση 31.0.0.7.13, η οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους, έχει ενσωματωμένο το WhatsApp, ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται δημοσιεύσεις μέσω του WhatsApp Messenger.whatsapp facebook

Εκείνοι που χρησιμοποιούν το Facebook για Android συχνά, πιθανότατα γνωρίζουν ότι μπορούν να μοιράμονται ενημερώσεις κατάστασης ή οτιδήποτε άλλο από την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο κουμπί Share. Αυτό επιτρέπει να μοιραστείτε πληροφορίες του Facebook μέσω διαφόρων κοινωνικών δικτύων, , και άλλα.

  HandBrake 1.6.1 ισχυρός open source video transcoder

Ωστόσο, η συγκεκριμένη έκδοση του Facebοok για Android διαθέτει ένα ειδικό κουμπί που σας επιτρέπει να μοιραστείτε δημοσιεύσεις, και οτιδήποτε άλλο απ ‘ευθείας μέσω του WhatsApp σας.

Η αλλαγή δεν εμφανίζεται ακόμα σε όλες τις εφαρμογές Faceboοk για Android, οπότε μάλλον το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο μπορεί να δοκιμάζει αυτό το νέο χαρακτηριστικό μόνο με μια μικρή ομάδα χρηστών.

Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι θα δούμε σύντομα κάποια αλλαγή, μένει να δούμε ποιες άλλες προσθήκες σχεδιάζει το Facebοok να συμπεριλάβει στην Android εφαρμογή του.

Όπως αναφέραμε και το πρωί, είναι πια είναι σαφές, ότι το Facebοok αναζητεί ενεργά τρόπους να εφαρμόσει τις υπηρεσίες του WhatsApp στην Android εφαρμογή του με στόχο την επέκταση του κοινωνικού δικτύου σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που δεν χρειάζονται SIM. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας; Ο χρόνος θα το δείξει.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).