Κυκλοφόρησε το Facebook at Work

Το Facebook κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή με επιχειρηματικό προσανατολισμό, η οποία προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για την πλατφόρμα του iOS αλλά και στο διαδίκτυο. Facebook at Work

Η εφαρμογή προσφέρει εύκολους τρόπους για να είστε στην κορυφή των νέων εξελίξεων, δυνατοτήτων συνεργασίας, και άλλα πολλά.
Η εφαρμογή Faceboοk at Work είναι διαθέσιμη σε ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε ένα λογαριασμό εργασίας μέσω του εργοδότη τους. Προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία στη σύνδεση και συνεργασία με άλλους που εργάζονται σε σχετικό ή το ίδιο αντικείμενο. σχετίζονται με την εργασία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το λογισμικό θα σας επιτρέψει να “μείνετε ενημερωμένοι με ένα News Feed που θα δείχνει τι νέο υπάρχει από την εταιρεία σας,” θα μπορείτε να συγκροτήσετε ομάδες με συναδέλφους σας, να στέλνετε μηνύματα, να μοιράζεστε έγγραφα (επί του παρόντος χωρίς δυνατότητες επεξεργασίας), κ.λπ.

Ο τεχνικός της εταιρείας και υπεύθυνος του project Lars Rasmussen, δήλωσε στο TechCrunch ότι οι επιτελικά στελέχη του Facebοok χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα εσωτερικά για να παραμείνουν παραγωγικοί την τελευταία δεκαετία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.107 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).