Το Facebook ετοιμάζει ειδική εφαρμογή για ειδήσεις

To φέρεται να έχει αρχίσει δοκιμές σε μια νέα εφαρμογή που θα εμφανίζει ειδήσεις, και θα αποστέλλει ειδοποιήσεις στους χρήστες από τις σελίδες που είναι εγγεγραμμένοι.

Προκειμένου να ανταγωνιστεί καλύτερα το Twitter, το Facebook πρόσθεσε μερικά νέα χαρακτηριστικά που καθιστούν το κοινωνικό δίκτυο παρόμοιο με το δίκτυο micro-. Facebook Breaking News

Πριν από μερικά χρόνια, η εταιρεία διέθεσε τα θέματα κάτι παρόμοιο με trends του Twitter, αλλά το χαρακτηριστικό ποτέ δεν λειτούργησε όπως λειτουργεί στο Twitter.

Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα την στροφή αρκετών ενδιαφερομένων στο Twitter που αυτή τη στιγμή είναι μια πολύ καλή για ειδήσεις.

Όπως φαίνεται όμως το Facebook προσπαθεί να το αλλάξει αυτό, με μια εφαρμογή που θα επιτρέψει στα ειδησεογραφικά πρακτορεία να εμφανίζουν άμεσα κοινοποιήσεις στους χρήστες για κάθε νέα είδηση που εμφανίζεται.

Το Business Insider κατάφερε να αποκτήσει ένα screenshot της εφαρμογής και να μιλήσει σε ένα πρόσωπο που συμμετέχει στις δοκιμές της εταιρείας.

Όπως φαίνεται οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν μια ξεχωριστή εφαρμογή για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από τις δημοσιεύσεις ειδήσεων (εκτός και αν η συγκεκριμένη εφαρμογή ενσωματωθεί σε κάποια υπάρχουσα).

Οι εκδότες θα έχουν στα χέρια τους ένα ταμπλό που θα τους επιτρέπει να στέλνουν ειδοποιήσεις με 100 χαρακτήρες (σας θυμίζει κάτι;) το οποίο πιθανώς θα υπάρχει στη νέα εφαρμογή.

Το Faceboοk είχε ανακοινώσει πρόσφατα και το χαρακτηριστικό “Instant ” που θα συνεργάζεται με επιλεγμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και θα τους δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύουν άμεσα τα άρθρα τους χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο.
Όπως φαίνεται όμως ότι η λειτουργία αυτή δεν έτυχε καλής υποδοχής και η εφαρμογή News ακούγεται σαν ένας εναλλακτικός τρόπος να εισέλθει το Faceboοk και σε αυτό τον χώρο.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).