Το Facebook επιτρέπει σημαίες στην εικόνα του προφίλ σας

Νιώθετε πολύ Έλληνας ή Ελληνίδα; Αν ναι το Facebook σκέφτηκε να σας δώσει τη δυνατότητα να το αποδεικνύετε κάθε στιγμή προσθέτοντας στην φωτογραφία του προφίλ σας τη σημαία της χώρας σας.

Η σημερινή στον κώδικα του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου προσθέτει σχεδόν 200 σημαίες στο πλαίσιο επεξεργασίας της φωτογραφίας του προφίλ σας.

Για να δοκιμάσετε το νέο χαρακτηριστικό μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/profilepicframes ή πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας και επιλέξτε “Προσθήκη πλαισίων” στο σας. Στη συνέχεια αναζητήστε τη σημαία που θέλετε να προσθέσετε στην εικόνα σας. (Η νέα προσθήκη δεν έχει εμφανιστεί ακόμα για όλους.)facebook

Οι σημαίες στο προφίλ έρχονται μετά το νέο μανιφέστο του που αναφέρει την επιθυμία του να μετατρέψει το Facebook σε για μια ενοποιημένη παγκόσμια κοινότητα, αλλά το νέο χαρακτηριστικό επιφέρει επίσης και τον κίνδυνο μαζικών ρήξεων μεταξύ των διαφόρων εθνικοτήτων.

Πολλοί όμως είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. Σε αντίθεση με τις ολόκληρες φωτογραφίες σημαιών που έχουμε δει κατά καιρούς μετά από τραγικά γεγονότα, αυτές είναι μικρές σημαίες στην επάνω αριστερή γωνία της φωτογραφίας σας, φέρεται να είναι μια πιο λεπτή προσέγγιση, και ίσως κάπως λιγότερο πολιτικά φορτισμένη.

Οι σημαίες ίσως θα μπορούσαν κατά καιρούς να αναδείξουν συγκρούσεις, αλλά θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν επίσης και σαν σύμβολα ενότητας, όταν οι άνθρωποι από διαφορετικά μέρη ενώνουν τις δυνάμεις τους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.085 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).