Το Facebook επιτρέπει σημαίες στην εικόνα του προφίλ σας

Νιώθετε πολύ Έλληνας ή Ελληνίδα; Αν ναι το σκέφτηκε να σας δώσει τη δυνατότητα να το αποδεικνύετε κάθε στιγμή προσθέτοντας στην του προφίλ σας τη σημαία της χώρας σας.

Η σημερινή ενημέρωση στον κώδικα του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου προσθέτει σχεδόν 200 σημαίες στο πλαίσιο επεξεργασίας της φωτογραφίας του προφίλ σας.

Για να δοκιμάσετε το νέο μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/profilepicframes ή πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας και επιλέξτε “Προσ πλαισίων” στο σας. Στη συνέχεια αναζητήστε τη σημαία που θέλετε να προσθέσετε στην εικόνα σας. (Η νέα προσθήκη δεν έχει εμφανιστεί ακόμα για όλους.)facebook

Οι σημαίες στο προφίλ έρχονται μετά το νέο μανιφέστο του Zuckerberg που αναφέρει την επιθυμία του να μετατρέψει το Facebook σε πλατφόρμα για μια ενοποιημένη παγκόσμια κοινότητα, αλλά το νέο χαρακτηριστικό επιφέρει επίσης και τον κίνδυνο μαζικών ρήξεων μεταξύ των διαφόρων εθνικοτήτων.

Πολλοί όμως είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. Σε αντίθεση με τις ολόκληρες σημαιών που έχουμε δει κατά καιρούς μετά από τραγικά γεγονότα, αυτές είναι μικρές σημαίες στην επάνω αριστερή γωνία της φωτογραφίας σας, φέρεται να είναι μια πιο λεπτή προσέγγιση, και ίσως κάπως λιγότερο πολιτικά φορτισμένη.

  Fenophoto : Δωρεάν βελτίωση φωτογραφιών για Windows

Οι σημαίες ίσως θα μπορούσαν κατά καιρούς να αναδείξουν συγκρούσεις, αλλά θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν επίσης και σαν σύμβολα ενότητας, όταν οι άνθρωποι από διαφορετικά μέρη ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).