Από σήμερα και παραγγελίες φαγητού μέσω Facebook


Το Facebook διέθεσε μια νέα επιλογή παραγγελίας φαγητού στον ιστότοπό του για εφαρμογές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Έτσι στις περιοχές που έχουν επιλεγεί να λάβουν το νέο χαρακτηριστικό τα μέλη του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου, μπορούν από την ενότητα “Εξερεύνηση” στον υπολογιστή σας ή από το μενού εφαρμογών στις κινητές συσκευές να κάνουν κλικ στο εικονίδιο με το χάμπουργκερ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μεταφερθούν σε μια σελίδα που είναι γεμάτη από κοντινά εστιατόρια και προσφέρουν φαγητό μέσω του Facebook.Facebook

Από τη λίστα εστιατορίων, θα μπορείτε είτε να μεταβείτε στη σελίδα του Facebook κάθε εστιατορίου και να παραγγείλετε εκεί, ή να επιλέξτε το Έναρξη παραγγελίας, επιλέγοντας άμεσα ότι θέλετε να παραγγείλετε από το μενού του καταστήματος. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε άμεσα μέσα από την εφαρμογή. Εικόνα Techcrunch.com

Να αναφέρουμε ότι το νέο χαρακτηριστικό, δεν λειτουργεί για όλους ακόμα. Μερικοί, μπορεί να δουν το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν κοντινά εστιατόρια για delivery (δεν διευκρινίζει αν αυτό σημαίνει “δεν διαθέτουν καθόλου delivery”). Άλλοι πάλι όπως εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουν την ανταπόκριση των τοπικών καταστημάτων στη νέα υπηρεσία του Faceboοk.

Η επιλογή αυτή είναι ο καρπός μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ του Facebook και των ιστοσελίδων Delivery.com και Slice.

Αναμένουμε ότι πολύ σύντομα θα την υιοθετήσει κάθε εστιατόριο που πραγματοποιεί διανομή φαγητού και ενδιαφέρεται να μπει στη λίστα του.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news