Αν κάποια στιγμή δείτε οποιαδήποτε δημοσίευση στο timeline σας, ή σε κάποιο προσωπικό μήνυμα στο Facebook, που έχει σαν τίτλο “Προσοχή ! Facebook Προειδοποίηση ασφαλείας! Κάντε το αυτό πριν ο λογαριασμός σας απενεργοποιηθεί” και προτρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας απλά αγνοήστε το. Είναι άλλη μία απάτη στο Faceboοk.
Το Faceboοk έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες, αφού τώρα πια απαριθμεί περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες του. Έτσι αποτελεί ιδανικό μέρος για τους απατεώνες που αναζητούν θύματα.






