Στείλτε χρήματα από το Facebook Messenger με το TransferWise

Ξεκίνησε αυτή τη εβδομάδα μία νέα μέθοδος για να μεταφέρετε χρήματα σε απευθείας σύνδεση, μέσω του Facebook Messenger και της εφαρμογής TransferWise, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS.

Η TransferWise ανακοίνωσε ότι έχει ενσωματώσει ένα bot στο Facebook Messenger που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν μεταφορές χρημάτων από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη.TransferWise

Το νέο bot μπορεί να σας καθοδηγήσει να προχωρήσετε όλη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων και αν κολλήσετε μπορεί να σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές. Οι χρήστες μπορούν επίσης να λαμβάνουν σχετικά με την ημερήσια συναλλαγματική ισοτιμία.

Το bot της ΤransferWise αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το API ΤransferWise, το οποίο επιτρέπει πληρωμές σε περισσότερες από 600 νομισματικές διαδρομές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η παροχή φυσικά δεν είναι δωρεάν, αφού υπάρχει η προμήθεια της εταιρείας. Η εγγραφή σαν πελάτης στην ΤransferWise είναι χωρίς χρέωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook Messenger γίνεται μια γέφυρα επικοινωνίας για νομισματικές συναλλαγές. Πέρυσι είχαμε δει και την να μπαίνει στο παιχνίδι με σχετικές ανακοινώσεις από το Secnews.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).