Δείτε λογότυπο και email του αποστολέα στο inbox του Gmail σας

Η προεπιλεγμένη διάταξη στο inbox του Gmail σας εμφανίζει το του αποστολέα στην αριστερή στήλη. Ακολουθεί το θέμα και την ημερομηνία του μηνύματος. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταξινομούνται σε αντίστροφη χρονολογική σειρά με τα πιο μηνύματα να εμφανίζονται στην κορυφή.

Το πρόβλημα με αυτή τη διάταξη είναι ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιος είναι ο πραγματικός αποστολέας ενός μηνύματος είναι χωρίς να ανοίξετε το . Για παράδειγμα, αν λάβετε ένα email από τον Γιώργο του Secnews.gr και ένα δεύτερο από κάποιο άλλο Γιώργο που εργάζεται στην Google, το Gmail θα θα εμφανίζει το “Γιώργος” σαν αποστολέα και στα δύο μηνύματα.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση του που εντοπίζει την εταιρεία από το domain του email του αποστολέα και θα το εμφανίζει στο inbox του Gmail σας.Gmail

Το add-on βρίσκει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα, αναλύει το domain της ς από τη διεύθυνση και τραβά την εικόνα (favicon) που συχνά είναι το λογότυπο που χρησιμοποιεί το domain. Στη συνέχεια προσθέτει την εικόνα του λογότυπου και το domain της εταιρείας σαν μια ετικέτα που περιέχει και το θέμα του μηνύματος, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα.

Με αυτό τον τρόπο θα σας είναι πολύ εύκολο να εντοπίσετε γρήγορα τον αποστολέα του μηνύματος.

Το add-on τρέχει εξ ολοκλήρου στον browser σας και δεν θα μοιραστεί ούτε ένα byte των δεδομένων που υπάρχουν στην Google με κάποιον άλλο. Η επέκταση Chrome χρησιμοποιεί τη βιβλιο InboxSDK για να αναλύσει τα μηνύματα από την πλευρά του πελάτη.

Κατεβάστε το Chrome add-on

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).