Facebook Messenger με Unsent διαθέσιμο για όλους

Το τήρησε τελικά την υπόσχεσή του. Από σήμερα το Facebook διέθεσε σε όλους το “Remove for everyone” ή Unsent, ή στα ελληνικά “Να αφαιρεθεί για όλους.”
Το νέο χαρακτηριστικό θα σας βοηθήσει να πάρετε πίσω μηνύματα με λάθη, κακές επιλογές κλπ.

Facebook Messenger

Για 10 λεπτά μετά την αποστολή ενός μηνύματος στο Facebook, ο αποστολέας θα μπορεί να πατήσει το κουμπί διαγραφής που έχει αντικατασταθεί από το “Να αφαιρεθεί για εσάς.” Το κοινωνικό δίκτυο όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, πρόσθεσε άλλο ένα “κουμπί” με μια νέα επιλογή “Να αφαιρεθεί για όλους” που διαγράφει το μήνυμα από τα εισερχόμενα όλων των παραληπτών.

Αμέσως μετά οι παραλήπτες αλλά και εσείς θα βλέπουν/βλέπετε μια ειδοποίηση ότι έχετε αφαιρέσει ένα μήνυμα.

Facebook Messenger

Μπορείτε να δοκιμάσετε άμεσα το νέο χαρακτηριστικό, στέλνοντας ένα μήνυμα στον εαυτό σας στο Facebook Messenger.

Απλά κάντε στις τρεις τελίτσες που βρίσκονται αριστερά από το μήνυμα που στείλατε, και θα εμφανιστούν οι επιλογές της πρώτης εικόνας,

  Facebook αλλάζει τα feeds έτσι γιατί μπορεί

Το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να κάνει τους πιο άνετους στο να έχουν ειλικρινείς συνομιλίες, και από την άλλη δεν θα αφήνει τους κακόβουλους χρήστες να διαγράφουν παλαιότερα μηνύματα.

 

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


54  +    =  62