«Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook» (2) Νέο παραπλανητικό μήνυμα

Ένα νέο παραπλανητικό μήνυμα άρχισε να κυκλοφορεί στο , μέσω φίλων οι οποίοι μάλλον δεν έχουν ιδέα για το τι αναφέρουν οι Όροι Χρήσης της υπηρεσίας. Το μήνυμα προτρέπει όλους όσους το διαβάζουν να το αναδημοσιεύσουν άμεσα για να προστατέψουν τα δεδομένα τους.facebook

Το μήνυμα είναι απάτη και εκμεταλλεύεται το γεγονός της τροποποίησης των Όρων υπηρεσιών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Φυσικά αυτά που γράφει ο “νομικός σύμβουλος” δεν ισχύουν καθώς με την εγγραφή σας, έχετε ήδη αποδεχτεί τους όρους του Facebook.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει και διαβάσει διάφορα δημοσιεύματα με την εμπλοκή του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου σε δικαστικές διαμάχες με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι Όροι Χρήσης ή πραγματικά έχουν αλλάξει και μαντέψτε ότι και αν γράφετε στον τοίχο σας είναι μάταιο.

Το μήνυμα φαίνεται να είναι μια κακή μετάφραση ενός αντίστοιχου αγγλικού που κυκλοφορεί παράλληλα. Διαβάστε το μήνυμα που κυκλοφορεί και αποφύγετε να γεμίζετε το Timeline σας με σκουπίδια.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο που εξηγεί τι φέρνουν οι τροποποιημένοι.όροι υπηρεσιών.

  Parrot Security 3.5 Computer Forensics και Anonymous Surfing

Το Facebook αλλάζει πολιτική. Πως να προστατευθείτε

Το μήνυμα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Facebook αναφέρει:

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebοok έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, εγώ (ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ) δηλώνω τα εξής: αυτή την ημέρα, 6 Σεπτεμβρίου του , ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, μουσική, σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ … που …δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρω γραπτή συγκατάθεση μου χρειάζεται ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Facebook τοίχο τους. Αυτό θα τους επιτρέψει να τεθούν υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την , λέω στο Facebοok ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, να αντιγράψει, να διανέμει, να αναμεταδώσει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Facebοok. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 – 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebοok είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουμε μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν έχουν δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα επιτρέψει σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες σας καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στην επικαιροποίηση του προφίλ σας

* Καταστατικού της Ρώμης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


38  +    =  40