Πως να κλέψετε passwords δωρεάν

Η κλοπή κωδικών πρόσβασης () δεν είναι δύσκολη: θα πρέπει απλά να δημιουργήσετε μια ψεύτικη σελίδα σύνδεσης και να ζητήσετε από το θύμα σας να συνδεθεί. H τεχνική είναι γνωστή σαν . Αν δεν έχετε την γνώση για την δημιουργία ιστοσελίδων κάποιοι “επιχειρηματίες” στη Ρωσία προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες phishing.

Η σελίδα τους ονομάζεται “Fake-Game,” και οι ερευνητές της εταιρείας ασφαλείας αναφέρουν ότι είναι on-line πάνω από ένα χρόνο. Έχει πάνω από 60.000 ενεργούς χρήστες και έχουν κλαπεί περίπου 700.000 .phishing passwords

Η “υπηρεσία” επιτρέπει τη δημιουργία και τη φιλοξενία μιας ψεύτικης σελίδα σύνδεσης. Έτσι απλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σελίδα που θέλετε (, steam ή κάποια άλλη) και να στείλετε την διεύθυνση στο επίδοξο θύμα.

Καθίστε αναπαυτικά και θα ειδοποιηθείτε όταν κάποιος τσιμπήσει το δόλωμα.FakeG3 passwords

“Τα κλεμμένα πιστοποιητικά μπορούν να πωληθούν από 0,015 USD μέχρι και 15.39 δολάρια σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες”, αναφέρει η έκθεση της Fortinet.

  Προβλήματα στα Wi-Fi hotspots η τελευταία ενημέρωση των Windows

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μια δωρεάν υπηρεσία, αν και υπάρχουν και επιπρόσθετα χαρακτηριστικά επί πληρωμή. 3,50 δολάρια το μήνα ή 7,12 δολάρια για τρεις μήνες, σας δίνουν επιπλέον πρόσβαση σε λογαριασμούς που έχουν κλαπεί από άλλους χρήστες, και αποτρέπει άλλους να δουν τα passwords που συλλέξατε εσείς και βρίσκονται στον λογαριασμό σας.

Η “εταιρεία” μάλιστα είναι πολύ φιλική προς τον “πελάτη” αφού διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, που θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σας…

Η παραπάνω είδηση είναι άλλη μια προειδοποίηση για όσους δεν προσέχουν τα URL σύνδεσης. Θα πρέπει να κοιτάζετε πάντα τη γραμμή διευθύνσεων σας πριν συνδεθείτε σε οποιαδήποτε σελίδα-υπηρεσία.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  1  =