Fenophoto : Δωρεάν βελτίωση φωτογραφιών για Windows

Αν έχετε τραβήξει μια αλλά το αποτέλεσμα είναι θολό ή με θόρυβο, μην την διαγράψετε. Δοκιμάστε πρώτα το πρόγραμμα για να την σώσετε

fenophoto

Το Fenophoto είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για που μπορεί να βελτιώσει μία φωτογραφία και να μετατρέψει μια χαμηλής ποιότητας εμφάνιση σε ποιοτικά καλύτερη. Αν έχετε μία θολή ή θαμπή ή πολύ φωτισμένη ή υποφωτισμένη ή με θόρυβο εικόνα μπορείτε να αφήσετε το Fenophoto να την “πειράξει”.

Η διεπαφή του και η εκμάθησή του είναι αρκετά απλή και διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε βοήθεια. Αν τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από ένα στοιχείο στο περιβάλλον εργασίας χρήστη, εμφανίζεται μια συμβουλή εργαλείου με μια περιγραφή της δυνατότητας.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει τις ακόλουθες μορφές εικόνας: JPG, JPEG, BMP, PNG, TIF, TIFF, GIF, WEBP, 3FR, ARI, ARW, BAY, CRW, CR2, CAP, DATA, DCS, DCR, DNG, DRF, EIP, ERF, FFF, GPR, IIQ, K25, KDC, MDC, MEF, MOS, MRW, NEF, NRW, OBM, ORF, PEF, PTX, PXN, R3D, RAF, RAW, RWL, RW2, RWZ, SR2, SRF, SRW, X3F, PBM, PGM, PNM, PPM, TGA, PCC, PCX, BW, RGB, RGBA, SGI, INT, INTA, RAS, SUN, DCM, DICOM, XPM, CUT

  Κατεβάστε μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα για τα βίντεό σας

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σενάριο και να αφήσετε το πρόγραμμα να προσπαθήσει να διορθώσει την κακή εικόνα σας. Οι επιλογές είναι: Nature, Denoise, , Gamma, Deblur, People και Light. Για παράδειγμα, εάν θέλετε πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα, επιλέξτε την επιλογή Color (Χρώμα). Εργάζεστε με μια εικόνα τοπίου; Χρησιμοποιήστε το φίλτρο Natural (Φύση) και ούτω καθεξής.

Ανεξάρτητα από το σενάριο που επιλέγετε, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ιδιότητες της εικόνας μεμονωμένα. Αυτά περιλαμβάνουν χειριστήρια για τη ρύθμιση των επιπέδων, τη διόρθωση γάμμα, τη μείωση του υψηλού φωτισμού, την εξίσωση σκιών, την αφαίρεση θορύβου ή τα κόκκινα μάτια, τη βελτίωση της ευκρίνειας, τη ρύθμιση της απόχρωσης, του κορεσμού, της φωτεινότητας και της αντίθεσης. Κάθε παράμετρος έχει τη δική της υπορύθμιση που μπορείτε να επιλέξετε. Η γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος είναι χρήσιμη για περιστροφή, αναστροφή ή περικοπή της εικόνας.

Η επιλογή αποθήκευσης σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε την εικόνα σε μορφές JPG, PNG ή BMP. Το νέο αρχείο αποθηκεύεται με ένα “_enhance” στο όνομα, οπότε το image.jpg θα αποθηκευτεί ως image_enhance.jpg στον φάκελο προέλευσης, αλλά μπορείτε να το μετονομάσετε σε ό,τι θέλετε ή να το αποθηκεύσετε σε διαφορετικό κατάλογο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επίπεδο συμπίεσης ή να προσαρμόσετε το πλάτος της εικόνας.

  Πέντε online και δωρεάν site για να μετατρέψετε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία σε έγχρωμη

Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι λίγο βαρύ, κοντά στα 100MB, αλλά κάνει θαύματα. Το Fenophoto δεν απαιτεί ιδιαίτερη μνήμη κατά την εργασία του, αλλά χρειάζονται μερικά για τη φόρτωση, την ή την αποθήκευση εικόνων.

Τρέχει στα Windows και Android και μπορείτε να το βρείτε και σαν portable.

Fenophoto,image,editing,photo,φωτογραφία,επεξεργασία

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  53  =  55