Οι πρώτες φωτογραφίες του ανακαινισμένου Galaxy Note 7


Η Samsung δήλωσε επίσημα την πρόθεσή της να ανακαινίσει κάποια Galaxy Note 7 smartphones, με νέες μπαταρίες τους, τα οποία θα πωληθούν σε ορισμένες αγορές, μετά από συζήτηση με τους τοπικούς ρυθμιστικούς οργανισμούς αλλά και κάποιας ανάλυσης βιωσιμότητας της αγοράς.

Το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία και το Βιετνάμ, αν και τοπικό τμήμα της Samsung διέψευσε πρόσφατα τις φήμες, πριν η εταιρεία ανακοινώσει επίσημα το πρόγραμμα ανακύκλωσης και ανακαίνισης των Galaxy Note 7 smartphones.Refurbished Galaxy Note 7

Σήμερα διέρρευσαν εικόνες που προέρχονται από το Βιετνάμ και δείχνουν το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 με κωδικό αριθμό SM-N935. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο θα μπορούσε να πωληθεί στη χώρα, δεδομένου ότι η Samsung συγκεντρώνει επί του παρόντος τα smartphones της εκεί.

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που αποκαλύπτουν οι εικόνες, αφορά την μπαταρία που υπάρχει μέσα στο ανακαινισμένο μοντέλο. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 θα διαθέτει μικρότερη μπαταρία από το αρχικό μοντέλο, και η εικόνα που διέρρευσε φαίνεται να το επιβεβαιώνει.

Το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 φαίνεται να διαθέτει νέα μπαταρία στα 3,200mAh, αντί της εκρηκτικής μπαταρίας των 3,500mAh που διέθεταν τα αρχικά μοντέλα.

Προφανώς, οι ανακαινισμένες συσκευές θα πρέπει να υποβλήθηκαν σε βαθύτερη διαδικασία διασφάλισης της ποιότητας, κάτι που ήταν απαραίτητο για να διασφαλίσει η Samsung, ότι είναι ασφαλείς για χρήση και ότι δεν θα έχουν την ίδια τύχη με τα αρχικά μοντέλα.

Μία από τις εικόνες που διέρρευσαν δείχνει επίσης ότι η ανακαινισμένη συσκευή τρέχει με Android 7.0 Nougat. Να υπενθυμίσουμε ότι το αρχικό μοντέλο κυκλοφόρησε στην αγορά στην τιμή των 850 δολαρίων, ενώ το ανακαινισμένο μοντέλο θα έχει σίγουρα πολύ χαμηλότερη τιμή.

Δείτε τις εικόνες

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news