GIGABYTE ο πρώτος PCIe 5.0 SSD

Η GIGABYTE Technology, ανακοίνωσε τον νέο AORUS Gen5 10000 SSD με ταχύτητα ανάγνωσης 10GB/s.

Ενισχυμένος από τον νέας γενιάς ελεγκτή PCIe® 5.0 με το εξαιρετικά γρήγορο 3D-TLC NAND Flash, ο AORUS Gen5 10000 SSD παρέχει αυξημένη απόδοση πάνω από 55% σε σχέση με τους SSD PCIe® 4.0 και διατίθεται σε εκδόσεις χωρητικότητας από 1TB έως 4TB, χρησιμοποιώντας μια διεπαφή M.2 2280 για εύκολη εγκατάσταση και εξαιρετικές δυνατότητες.aorus gen5

Επιπλέον, ο SSD και η ξεχωριστή ψύκτρα προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση του συστήματος και στις επιλογές ψύξης για τους χρήστες. Η αποκλειστική εφαρμογή SSD Tool Box της GIGABYTE παρέχει στους χρήστες κατάσταση SSD σε πραγματικό χρόνο για την αξιοποίηση των επιδόσεων, της θερμικής κατάστασης, της σταθερότητας και των δυνατοτήτων.

Ο SSD AORUS Gen5 10000 διαθέτει τον πιο πρόσφατο ελεγκτή 8 καναλιών Phison PS5026-E26, παρέχοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας τυχαίας ανάγνωσης. Μαζί με μια διάρθρωση συστοιχίας πάνω από 200 στρώματα, μέγιστο εύρος ζώνης 2400MT/s 3D-TLC NAND Flash και σχεδιασμό cache LPDDR4, ο AORUS Gen5 10000 SSD ξεδιπλώνει το πλήρες δυναμικό των επιδόσεων PCIe® 5.0 με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα πρόσβασης 10 GB/s, η οποία αποτελεί αύξηση 40% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Ενισχυμένος από τον ελεγκτή πολυπύρηνης αρχιτεκτονικής PS5026-E26, ο AORUS Gen5 10000 SSD όχι μόνο βελτιώνει τις λειτουργίες AI multitasking, αλλά οδηγεί τους δημιουργούς περιεχομένου, τους gamers και τους χρήστες που επιθυμούν ακραίες επιδόσεις στο επόμενο επίπεδο.speed

Ταυτόχρονα, η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της GIGABYTE συνεχίζει να εξετάζει την επόμενης γενιάς NAND Flash και τα εξαρτήματα, τα οποία μπορούν να αυξήσουν περαιτέρω την απόδοση και την ταχύτητα πρόσβασης σε περισσότερα από 12 GB/s. Αυτό θα προετοιμάσει την GIGABYTE να είναι ο πρώτος που θα δραστηριοποιηθεί στην αγορά, προσφέροντας στους χρήστες τις κορυφαίες επιδόσεις των SSD PCIe® 5.0 με τη διακεκριμένη ισχύ της μηχανικής της GIGABYTE..

Υπό κανονικές συνθήκες, οι SSD υψηλής ταχύτητας παράγουν τεράστια ποσά θερμότητας κατά τη λειτουργία πλήρους ταχύτητας και ο θερμικός περιορισμός ενεργοποιείται ως προστασία για να αποφευχθεί η απώλεια δεδομένων και η φθορά των τσιπ μνήμης και των ελεγκτών, ωστόσο επιβραδύνει τον ρυθμό μεταφοράς και τις επιδόσεις. Καθώς πολλές μητρικές κάρτες νέας γενιάς ενσωματώνουν ήδη ενσωματωμένη ψύκτρα M.2, ο SSD AORUS Gen5 10000 είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να διαθέτει μια εύκολα αφαιρούμενη πλήρως καλυμμένη χάλκινη ψύκτρα. Οι χρήστες μπορούν με ευελιξία να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την ενσωματωμένη ψύκτρα στις μητρικές τους κάρτες ή την ενσωματωμένη ψύκτρα με τον AORUS Gen5 10000 SSD ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Ο AORUS Gen5 10000 SSD διαθέτει σχεδίαση διασύνδεσης NVMe M.2. Για να απελευθερώσετε την πρωτοποριακή απόδοση της ταχύτητας ανάγνωσης 10GB/s, συνιστώνται ιδιαίτερα μητρικές κάρτες με υποστήριξη PCIe® 5.0, μητρικές κάρτες νέας γενιάς της GIGABYTE, Z690 και άνω, για να επωφεληθείτε από αυτή τη νέα τεχνολογία. Ενισχυμένες από την επαγγελματική προσαρμογή της Έρευνας και Ανάπτυξης, το ολοκληρωμένο λογισμικό παρακολούθησης και ελέγχου, οι μητρικές κάρτες της GIGABYTE με μεγαλύτερη σταθερότητα και βελτιστοποιημένη απόδοση αποτελούν σίγουρα την καλύτερη επιλογή για τους χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE: https://www.gigabyte.tw/products/main.aspx?s=42

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.
PCIe 5,PCIe,SSD,GIGABYTE,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).