21 Σεπτεμβρίου: Έρχεται η εφαρμογή Allo;

Στο συνέδριο της I/O που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, η εταιρεία ανακοίνωσε μια “έξυπνη εφαρμογή μηνυμάτων” που ονομάζεται , η οποία θα απαιτεί μόνο τον αριθμό του τηλεφώνου σας για να σας εντοπίσει. Όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να τη δοκιμάσουμε.

Σύμφωνα με τον tipster Evan Blass, η εφαρμογή Allo θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.google-allo

Έτσι σε ένα μήνα από τότε που κυκλοφόρησε η εφαρμογή βιντρεοκλήσεων Duo, η Google φέρεται να ετοιμάζεται για την κυκλοφορία μιας δεύτερης εφαρμογής μηνυμάτων με end-to-end κρυπτογράφηση, προσωρινά προσωπικά μηνύματα, stickers και τις επιλογές μορφοποίησης κειμένου για πιο εκφραστικές συνομιλίες.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί , και τεχνικές μηχανικής μάθησης για να προτείνει κατάλληλες απαντήσεις τόσο κειμένου όσο και γραφικών μηνυμάτων, μειώνοντας την πληκτρολόγησης.

Έτσι, αν κάποιος σας στείλει μια φωτογραφία ενός σκύλου ή ενός μωρού, η εφαρμογή θα προτείνει απαντήσεις όπως “τι χαριτωμένο!” χρησιμοποιώντας την τεχνολογίας αναγνώρισης εικόνας της Google, που πλέον μπορεί να αναγνωρίζει πράγματα όπως ράτσες σκυλιών και είδη ζυμαρικών με ακρίβεια έως και 90 τοις εκατό.

  Το Starlink θέτει πολιτική ορθής χρήσης και όριο δεδομένων

Επίσης, η εφαρμογή θα υποστηρίζει το Google Assistant, το οποίο θα λειτουργεί σαν μια επαφή που μπορείτε να συνομιλήσετε και να κάνετε ερωτήσεις. Ουσιαστικά θα είναι ένα φιλικό bot αναζήτησης της Google, εμπλουτίζοντας τα μηνύματά σας με διάφορα αποτελέσματα αναζήτησης όπως για εστιατόρια αν μιλάτε για κάποιο δείπνο.

Όλα τα παραπάνω θα μπορούν να γίνουν χωρίς έναν λογαριασμό της Google. Έτσι το Allo θα μπορούσε να γίνει ένα δημοφιλές εργαλείο μηνυμάτων, αλλά με αντιπάλους όπως το WhatsApp και το Messenger του Facebook, μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).