Η Google δημιουργεί έναν ανταγωνιστή του Duolingo

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google ετοιμάζει ένα νέο προϊόν που θα ονομάζεται Tivoli και θα είναι ανταγωνιστής του Duolingo.

Google,Tivoli,μετάφραση

Η Google φαίνεται ότι εμπορικά δεν έχει σταματημό, αφού εκτός της δυνατότητας αναζήτησης και μετάφρασης σε δεκάδες γλώσσες μπαίνει και στην εκμάθηση γλωσσών, και γίνεται ανταγωνιστής με το Duolingo. Σύμφωνα με έκθεση της “The Information“, η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Tivoli και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους.

Η εταιρεία δεν είναι ξένη στην εκμάθηση γλωσσών. Πέρυσι, είχε κυκλοφορήσει την εφαρμογή Read Along offline (αρχικά κυκλοφόρησε ως Bolo στην Ινδία το 2019) με σκοπό να διδάξει στα παιδιά Αγγλικά, Χίντι, Ισπανικά και Πορτογαλικά. Ωστόσο, το φημολογούμενο Tivoli φαίνεται να ξεκινά την εκμάθηση γλωσσών σε μια ευρύτερη και πιο ολοκληρωμένη κλίμακα.

Κάθε φορά που η Google ξεκινά μία προσπάθεια διεύρυνση της, προκαλεί πονοκέφαλο στους άλλους ηγέτες της βιομηχανίας, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση στις Babel, Duolingo και Rosetta Stone. Σύμφωνα με μια έκθεση της εταιρείας Meticulous Research analytics, η διαδικτυακή αγορά εκμάθησης γλωσσών αναμένεται να φθάσει τα 21,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Και δεν αποτελεί έκπληξη αν ο γίγαντας αναζήτησης ετοιμάζεται να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της πίτας.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Google,Tivoli,μετάφραση

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  1  =