Νέο παιχνίδι Doodle για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Google θέλει να γιορτάσει μαζί σας με ένα νέο παιχνίδι Doodle που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του προς εξαφάνιση ζώου παγκολίνος.

doodle

Για το λόγο αυτό, το νέο doodle της Google είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που αφηγείται την ιστορία δύο ερωτευμένων παγκολίνων που ζουν μακρυά το ένα από το άλλο και η επιθυμία τους να βρεθούν μαζί είναι πλέον στα χέρια σας.

Το παιχνίδι δείχνει τον ένα από τους δύο ερωτευμένους παγκολίνους σε ένα ταξίδι μέσα στην Γκάνα, την Ινδία και την Κίνα, που προσπαθεί να φτάσει στον σύντροφό του. Κατά τη διαδρομή του, το φολιδωτό ζώο μαθαίνει πώς να κάνει ένα κέικ σοκολάτας, πώς να δημιουργήσει μια ρομαντική μελωδία, και πώς να χορέψει στο ρυθμό της καρδιάς.

Το Doodle-παιχνίδι τελειώνει μετά από 4 πίστες και μόλις ο παγκολίνος αποκτήσει και χαρίσει όλα αυτά τα ρομαντικά δώρα στον σύντροφό του.

Ενώ οι παγκολίνοι είναι περισσότερο γνωστοί ως το μόνο φολιδωτό θηλαστικό στη Γη, παραμένουν σε μεγάλο κίνδυνο εξαφάνισης, ως αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως η λαθροθηρία και το λαθρεμπόριο. Όταν απειλούνται, τα πλάσματα αυτά διπλώνουν το σώμα τους σε μια σφιχτή μπάλα και χρησιμοποιούν τις ουρές τους ως προστασία.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


15  +    =  17