Η Google φέρνει από σήμερα στα smartphones την λειτουργία διερμηνέα

Η ξεκινάει από σήμερα να διανέμει στα κινητά τηλέφωνα την λειτουργία διερμηνέα. Μία υπηρεσία του Βοηθού της Google που μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο 44 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών.

Η λειτουργία διερμηνέα του Βοηθού της Google θα μεταφράζει αυτόματα τις συνομιλίες σας σε 44 γλώσσες. Για να ξεκινήσετε, απλά πείτε “Hey Google, help me speak Thai” ή “Hey Google, be my German translator” και θα δείτε και θα ακούσετε τη μεταφρασμένη συνομιλία στο τηλέφωνό σας.

Μετά από κάθε μετάφραση, ο Βοηθός μπορεί να σας παρουσιάσει έξυπνες απαντήσεις, δίνοντάς σας προτάσεις που σας επιτρέπουν να ανταποκρίνεστε γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε. Αυτό θα κάνει τις συνομιλίες σας γρηγορότερες και ακόμα πιο απρόσκοπτες.

Η λειτουργία διερμηνέα ήταν μέχρι πρότινος διαθέσιμη μόνο στα Google Home smart speakers και displays. Θα ξεκινήσει να διανέμεται από σήμερα στα κινητά iOS αρκεί να κάνετε της τελευταίας ς της εφαρμογής Google Assistant. Στα τηλέφωνα θα έρθει αυτόματα, αφού σε αυτά είναι ήδη εγκατεστημένη η .

  15 Απριλίου τα Google Glass στην αγορά. Για μια μέρα

Οι γλώσσες που θα υποστηρίζει είναι: Arabic, Bengali, Burmese, Cambodian (ή αλλιώς Khmer), Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Filipino, Finnish, French, German, Greek, Gujarati, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Javanese, Kannada, Korean, Malayalam, Marathi, Nepali, Mandarin, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Sinhala, Slovak, Spanish, Sudanese, Swedish, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, και Vietnamese

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  22  =  32