Το Google Maps σας θυμίζει που έχετε παρκάρει

Το Google για Android και iOS σας παρέχει μία νέα υπηρεσία η οποία θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε που έχετε παρκάρει το όχημά σας.

Google Maps

Η νέα υπηρεσία της δεν έχει φτάσει ακόμα στη , αλλά αναμένεται ανά πάσα στιγμή, καθώς λειτουργεί ήδη σε αρκετές χώρες. Για τους χρήστες των Android, πατήστε την μπλε κουκίδα και στη συνέχεια πατήστε “Save your Parking” (Αποθηκεύστε την θέση στάθμευσής σας) για να προσθέσετε την τοποθεσία στάθμευσης στο χάρτη. Θα δείτε μια σχετική ετικέτα για τον γρήγορο εντοπισμό τους αυτοκινήτου σας. Όποια στιγμή θελήσετε, πατήστε αυτή την ετικέτα για να ανοίξετε την κάρτα στάθμευσης σας, όπου μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με θέση πάρκινγκ σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση όπως «επίπεδο 3, θέση 35», να προσθέσετε το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της χρονοχρέωσης (ή ακόμη και να πάρετε μια υπενθύμιση ειδοποίησης 15 λεπτά πριν λήξει), να αποθηκεύσετε μια εικόνα από την θέση στάθμευσης και να την στείλτε σε φίλους.

Στο iOS, η νέα λειτουργία είναι αρκετά παρόμοια. Πατήστε την μπλε κουκίδα και στη συνέχεια πατήστε «Set as parking location» για να προσθέσετε θέση στάθμευσης σας στο χάρτη. Πατήστε στην ετικέτα στάθμευσης στο χάρτη για να ανοίξει την κάρτα στάθμευσης σας και να κάνετε παρόμοια πράγματα, όπως να μοιραστείτε με τους φίλους σας ή να δείτε από χώρο στάθμευσης σας. Εάν συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας μέσω USB audio ή , η θέση στάθμευσης σας θα προστεθεί αυτόματα στο χάρτη μόλις αποσυνδεθείτε και βγείτε από το όχημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).