Διέρρευσε η νέα εφαρμογή Google Photos

Το συνέδριο προγραμματιστών I/O θα πραγματοποιηθεί 28 Μαΐου, αλλά οι διαρροές έχουν ήδη αρχίσει. Η ιστοσελίδα Police δημοσίευσε πριν την επίσημη παρουσίαση της Google, τη νέα stand-alone εφαρμογή για φωτογραφίες Google . Google Photos

Τα screenshots που θα δείτε παρακάτω αποκαλύπτουν ορισμένα χαρακτηριστικά της επερχόμενης εφαρμογής.

Η εφαρμογή Google Photos φαίνεται να επιτρέπει την αναζήτηση φωτογραφιών με βάση τα αντικείμενα που περιέχουν οι φωτογραφίες σας, όπως πρόσωπα, ζώα κλπ.

Επιτρέπει επίσης τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά για κάθε εφαρμογή φωτογραφίας, swipe, pinch, zoom και αποστολή φωτογραφιών.

Εκτός όμως από τα “κλασικά” χαρακτηριστικά έρχεται και το το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία ταινιών, gif και collage από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην συσκευή.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται να αντικαταστήσει τη παλιά εφαρμογή Awesome που επέτρεπε τη δημιουργία ταινιών, gif και collage.

Το πιο σημαντικό όμως που φέρνει η νέα stand-alone εφαρμογή είναι ότι η εταιρεία διαχωρίζει τις φωτογραφίες του χρήστη από το Google+, δίνοντας τροφή στις φήμες που θέλουν την Google να σχεδιάζει το κλείσιμο του κοινωνικού της δικτύου.ap

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  6  =