Οι χρήστες του Google+ μπορούν να δημιουργήσουν δημοσκοπήσεις

Η Google εισήγαγε την δυνατότητα δημοσκοπήσεων στην πλατφόρμα του Google+. “Michael Jordan ή LeBron James? Καλύτερη πίτσα στo New York City? Ο τέλειος James Bond; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που μπορούν να απαντηθούν από τους φίλους σας αν και εφόσον δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Goοgle+. Από σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δημοσκοπήσεις στο Goοgle+ για να διευθετήσει τα φλέγοντα ζητήματα που σας απασχολούν … ή τουλάχιστον να μάθετε τι σκέφτονται οι φίλοι σας για φλέγοντα θέματα” διαβάζουμε στην ανακοίνωση της εταιρίας.
Google Plus

Η Goοgle επισημαίνει ότι με τις δημοσκοπήσεις θα είναι πιο εύκολο να πάρετε γνώμες από τους φίλους και αυτούς που σας ακολουθούν για ότι σας απασχολεί. Οι δημοσκοπήσεις είναι πλέον μια επιπλέον επιλογή που έχετε όταν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα. Αναζητήστε το νέο χαρακτηριστικό εκεί που αναφέρονται  “κείμενο”, “φωτογραφίες”, “συνδέσεις”, “βίντεο” και “εκδηλώσεις”.

Όμως, αυτές οι νέες δημοσκοπήσεις έχουν κάποιο όριο στην επιλογή, δηλαδή υπάρχει κατώτατο όριο πέντε επιλογών. Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες για να κάνετε τη δημοσκόπηση σας πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα.

  USB C: νέα τεχνολογία για μεγαλύτερη ασφάλεια

Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον ελκυστικά οπτικά. Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι εξαιρετικά εύκολη και απαιτεί μόνο να κάνετε κλικ στη γραμμή που περιέχει την επιλογή που θέλετε να ψηφίσετε. Μόλις μαζευτούν μερικοί ψήφοι τότε τα ποσοστά υπολογίζονται αυτόματα και μία έγχρωμη γραμμή θα φωτιστεί αναλόγως.

Μπορείτε να αποφασίσετε με ποιον θα μοιραστείτε τη δημοσκόπηση, ακριβώς όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλο άρθρο – με το κοινό, με τους φίλους σας, τις ομάδες, αυτούς που σας ακολουθούν και ούτω καθεξής.

Οι δημοσκοπήσεις θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών και για συσκευές με Android, και σύντομα θα έρθουν και στο iOS” όπως αναφέρει η Google.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

44  +    =  47

Previous Story

Η Microsoft σκέφτεται να σταματήσει την κυκλοφορία της σειράς Surface

Next Story

Paper Airplane Machine Gun φτιάχνει και πετάει χάρτινα αεροπλανάκια