Η Google κάνει το Google Maps πιο ευανάγνωστο

Ένα μήνα μετά την ενημέρωση των δορυφορικών εικόνων με φωτογραφίες υψηλότερης ανάλυσης, η επανασχεδιάζει τους οδικούς χάρτες της για να είναι πιο ευανάγνωστοι.

Old-New google Maps

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο στόχος της ήταν να ισορροπήσει οπτικά τους χάρτες της τοποθετώντας πάνω τους πληροφορίες χωρίς όμως να είναι υπερβολικές, αφαιρώντας στοιχεία “που δεν είναι απολύτως απαραίτητα”. Έχει αλλάξει επίσης την τυπογραφική απεικόνιση ώστε να τονίσει τους βασικούς τομείς ενδιαφέροντος και να ξεχωρίζουν περισσότερο.

Μιλώντας για τομείς ενδιαφέροντος, η Google σας βοηθάει επισημαίνοντας τα σημεία που μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε σκιάζοντας τα με πορτοκαλί χρώμα. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε ζουμ σε μια πορτοκαλί περιοχή για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Η Gοοgle λέει ότι ο καθορισμός των «τομέων ενδιαφέροντος» γίνεται μέσα από έναν αλγόριθμο που μετρά τις συγκεντρώσεις των επιχειρήσεων γύρω από μια περιοχή κλπ.

Μιλώντας για τα χρώματα, η Gοοgle έχει διαμοιράσει και ένα μικρό γράφημα, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε σημεία βάση του κωδικού χρώματος:

  Xnspy stalkerware σε χιλιάδες iPhone και συσκευές Android

colors

Η νέα έκδοση της εφαρμογής Χάρτες είναι διαθέσιμη από σήμερα. Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να κατεβάσετε το Google   για  Android και iOS.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).