Η Google διέθεσε σήμερα μια ενημέρωση που διευκολύνει τους χρήστες να διαγράφουν το ιστορικό αναζήτησης. Για όσους δεν γνωρίζουν η εταιρεία καταγράφει τη δραστηριότητα αναζητήσεων στους συνδεδεμένους χρήστες και την συνδέει με το λογαριασμό τους.
Παρόλο ήταν δυνατή η διαγραφή της συγκεκριμένης δραστηριότητας, ο τρόπος με τον οποίο γινόταν αυτό δεν ήταν και πολύ απλός. Οι χρήστες έπρεπε να ανοίξουν τη σελίδα “Δραστηριότητα μου” αφού είχαν συνδεθεί στο λογαριασμό τους στην Google για να διαγράψουν κάποιες ή και όλες τις εγγραφές. Ωστόσο, η σελίδα δεν διέθετε κάποια επιλογή “διαγραφή όλων.”





