Η απάντηση της Google για την ασφάλεια της εφαρμογής Google Allo

Μετά την δημοσίευση μας “Πόσο ασφαλής είναι η εφαρμογή Google Allo” επικοινώνησε μαζί μας η κ. Πολίνα Τριανταφύλλου από την Valuecom.gr που συνεργάζεται με την . Παρακάτω υπάρχει η απάντηση της εταιρείας την οποία παραθέτουμε ως έχει:Google Allo

Σε συνέχεια του δημοσιεύματός σας, σας παραθέτουμε την επίσημη θέση της Google, προκειμένου να την συμπεριλάβετε στο άρθρο σας.

«Μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα ή και ολόκληρες συνομιλίες στο . Επίσης, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συνομιλείτε σε incognito mode, όπου τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα end-to-end, και να θέτετε ένα χρονοδιακόπτη για αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων στη συσκευή σας και στη συσκευή του ατόμου με το οποίο συνομιλείτε σε μία προκαθορισμένη χρονική στιγμή».

Google Spokesman

Η παραπάνω πληροφορίες όπως ίσως παρατηρήσατε υπάρχουν ήδη στην δημοσίευσή μας. Αυτό που δεν υπάρχει όμως, είναι η απάντηση κάποιου Spokesman για το πως λειτουργεί  το νέο χαρακτηριστικό τεχνητής νοημοσύνης Google .

  Εκπαίδευσε AI από το 4Chan....

Ως γνωστόν κάθε μαθαίνει όσο περισσότερο χρησιμοποιείται και από όσα περισσότερα δεδομένα συλλέγει. Φυσικά η πρόθεση της Google μπορεί να μην είναι η και η ανάλυση των δεδομένων αλλά εκ των πραγμάτων θα γίνεται από τον αλγόριθμο.

Και για να το πούμε διαφορετικά, έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να κρυφτεί;

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  86  =  88