Το Google Street View υποστηρίζει το Google Cardboard

Εάν έχετε ένα συμβατό τότε μπείτε στο για να απολαύσετε 3D περιηγήσεις ανά το κόσμο. Αν δεν έχετε τότε και φυσικά “πιάνουν τα χέρια σας”, είναι μία καλή ευκαιρία να φτιάξετε ένα.

cardboard

Η Google σήμερα ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές του Street View για Android και iOS υποστηρίζουν πλέον το Cardboard. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε τοποθεσίες σε 360 μοίρες (αν και δεν είναι 3D, καθώς αυτή η τεχνολογία θα απαιτούσε μια διαφορετική φωτογραφική μηχανή).

Το Street View είναι μία από τις πιο προφανείς εφαρμογές για το Cardbοard της Google, δεδομένου ότι είναι ήδη κατασκευαστεί σε 360 μοίρες. Μάλιστα θεωρούμε ότι είναι κάπως περίεργο το πως το Street View δεν ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που θα υποστήριζαν το  Cardbοard.

Στο ίδιο άρθρο του blog, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το Cardbοard είναι τώρα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 39 γλωσσών και πάνω από 100 χώρες (και στα Ελληνικά).

Τέλος, οι προγραμματιστές της εταιρείας έχουν ενημερώσει το Cardbοard SDK να παρέχει εργαλεία για την καλύτερη διόρθωση της πορείας, και η Unity απόδοση SDK τώρα λειτουργεί πλήρως. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι εφαρμογές του Cardbοard θα τρέχουν πιο ομαλά.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).