Η Harley-Davidson θα παρουσιάσει την πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Η Harley-Davidson θα παρουσιάσει την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της την επόμενη εβδομάδα, και ο Πρόεδρος Matt Levatich δήλωσε ότι αναμένεται η εταιρεία που είναι γνωστή για τις μεγάλες touring μοτοσικλέτες της να γίνει ηγέτης στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και των προτύπων στα ηλεκτρικά οχήματα.

Harley-Davidson

Η Harley θα επιδείξει χειροποίητα μοντέλα τη Δευτέρα σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια, η εταιρεία με αρκετές δεκάδες αναβάτες θα πραγματοποιήσει μια περιοδεία σε 30 πόλεις για test drive των νέων μοτοσυκλετών. Η Harley θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσει από αυτή την περιοδεία για να βελτιώσει τα προϊόντα της.
Το συγκεκριμένο project εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για την Harley-Davidson καθώς είναι αρκετά πρωτοπόρο. Προς το παρόν δεν υπάρχει σχεδόν καμία αγορά για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες στο μέγεθος που συνηθίζουμε να γνωρίζουμε από την εταιρεία. Τα ηλεκτρικά δίτροχα που πωλούνται κάθε χρόνο είναι σχεδόν αποκλειστικά σκούτερ χαμηλής ισχύος που απευθύνονται στην κινεζική αγορά. Ένας αναλυτής ανέφερε ότι τέτοιες επενδύσεις από έναν μεγάλο κατασκευαστή θα μπορούσαν να συμβάλουν στη δημιουργία ζήτησης και ο Levatich τόνισε σε συνέντευξή του στο Associated Press ότι η Harley έχει ένα για το μακροπρόθεσμο όραμα, ανεξάρτητα από την άμεση ζήτηση.

  Ελβετοί υπολόγισαν το π με ακρίβεια 62,8 τρις ψηφίων

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  58  =  64