Κατεβάστε δωρεάν το ρετρό παιχνίδι Horace


Το Horace είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας σε ρετρό στυλ, με γραφικά των 8 bit / 16 bit και τώρα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Η προσφορά λήγει στις 23 Ιανουαρίου  και το κανονικό του κόστος είναι 15 ευρώ.

Horace

Η ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από το Horace , ένα μικρό ρομπότ που προσπαθεί να επανενωθεί με την οικογένειά του, αφού έχει χαθεί. Σε αυτό το ταξίδι, το μικρό ρομπότ πρέπει να περάσει από πολλές δυσκολίες και προκλήσεις και ταυτόχρονα να διασώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή.

Το παιχνίδι είναι αρκετά ενδιαφέρον, υπάρχουν πολλές δύσκολες προκλήσεις με πολλά νέα στοιχεία, που δίνουν στους παίκτες πρωτοφανή εμπειρία, με πολλά επίπεδα συναισθημάτων. Η δυσκολία του παιχνιδιού θα αυξηθεί σταδιακά με κάθε οθόνη.

Τόσο τα γραφικά του όσο και η μουσική του επένδυση είναι αρκετά νοσταλγικά, θυμίζουν άλλες παλαιότερες εποχές, και μαζί με το εξαιρετικά βαθύ ύφος της αφήγησης του παιχνιδιού, εντυπωσιάζει τον παίκτη.

Ο Horace έχει λάβει θετικά σχόλια από τους κριτικούς και τους παίκτες. Οι ελάχιστες απαιτήσεις σε Hardware και Software είναι:

  • Windows 7 και νεότερο.
  • CPU Intel i5 (ή υψηλότερη)
  • 4 GB RAM (ή υψηλότερη)
  • Έκδοση DirectX 12
  • 12 GB διαθέσιμος χώρος

Προς το παρόν, το Horace διανέμεται δωρεάν στο κατάστημα Epic Games μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2020. Αν σας αρέσει αυτό το παιχνίδι περιπέτειας, κατεβάστε το γρήγορα πριν τελειώσει η δωρεάν περίοδος.

Για να κάνετε λήψη του παιχνιδιού Horace δωρεάν, μπορείτε να συνδεθείτε στο Epic Games Store και να λάβετε το παιχνίδι ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.