Βάλτε ένα βίντεο στο προφίλ σας στο Facebook αντί για φωτογραφία

Αν δεν σας ικανοποιεί πλέον η τρελή φωτογραφία που έχετε στο προφίλ σας στο , τότε ίσως να θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να την αλλάξετε με ένα βίντεο.

facebook profile

Το Facebook σάς επιτρέπει πλέον να ορίσετε ένα σύντομο βίντεο ως φωτογραφία του προφίλ σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή ή iOS, την εφαρμογή του Facebook εγκατεστημένη σε αυτό και φαντασία. Μπορείτε να ανεβάσετε ένα βίντεο μέγιστης διάρκειας επτά δευτερολέπτων. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς.

Το παρακάτω παράδειγμα πραγματοποιήθηκε ένα Android τηλέφωνο. Οι ίδιες οδηγίες λογικά ισχύουν και για την εφαρμογή του Facebook για iOS. Σημειώστε ότι αυτή την στιγμή μπορείτε να ορίσετε ένα βίντεο στην θέση της φωτογραφίας στο προφίλ σας μόνο μέσω και όχι από το web. Επίσης δεν ισχύει για σελίδες στο Facebook αλλά μόνο για ατομικούς λογαριασμούς.

1. Ξεκινήστε με την εφαρμογή του Facebook στη κινητή συσκευή σας και πηγαίνετε στο προφίλ σας. Στην κορυφή θα δείτε την εικόνα σας με μια μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή στο κάτω μέρος που εναλλάσσεται συνεχώς με ένα μικροσκοπικό εικονίδιο βιντεοκάμερας. Πατήστε στην εικόνα στο προφίλ σας, και θα σας δοθούν δύο επιλογές για να ανεβάσετε ένα βίντεο: “Τραβήξτε νέο βίντεο προφίλ” και “Ανεβάστε βίντεο ή φωτογραφία”.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο βίντεο προφίλ με την κάμερα της συσκευής σας, πατήστε το “Τραβήξτε νέο βίντεο προφίλ”. Αν έχετε ήδη ένα βίντεο διάρκειας έως 7 δευτερόλεπτα που θέλετε να το βάλετε στο προφίλ σας τότε μπορείτε να πατήσετε στο “Ανεβάστε βίντεο ή φωτογραφία”.

Profile 2

2. Αν πατήσετε στο “Τραβήξτε νέο βίντεο προφίλ” η μπροστινή κάμερα της συσκευής σας θα ανοίξει και θα εμφανιστεί ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί στο κάτω μέρος. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την πίσω κάμερα με το κουμπί εναλλαγής (με τα δυο βελάκια) στην επάνω δεξιά γωνία. Για να ξεκινήσει η εγγραφή του βίντεο πατήστε το μεγάλο κόκκινο κουμπί. Η εγγραφή θα ξεκινήσει αμέσως και θα είναι περιορισμένης διάρκειας επτά δευτερολέπτων.

  Τεχνητή νοημοσύνη με μεταμορφωτικά, ανατρεπτικά θαύματα;

Profile 3

3. Μόλις το βίντεο καταγραφεί, θα πάτε στην επόμενη οθόνη όπου μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ήχο. Πατήστε στο “Επόμενο” () και επιλέξτε στην επόμενη οθόνη μία μικρογραφία. Το βίντεο στο προφίλ σας θα παίζει μόνο όταν κάποιος είναι φίλος σας στο Facebook. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιλέξετε μια μικρογραφία από το βίντεο, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως φωτογραφία του προφίλ σας και θα εμφανίζεται σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Profile 4

4. Αφού επιλέξετε μια μικρογραφία, πατήστε στο “Χρήση” (USE) και το βίντεο θα φορτωθεί και να εφαρμοστεί στο Facebook προφίλ σας σαν βίντεο. Το βίντεο θα παίζει ασταμάτητα σε βρόχο, ενώ θα έχει μια αισθητική σαν εικόνα .

6. Αν έχετε ήδη ένα βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως το βίντεο προφίλ πατήστε το “Ανεβάστε βίντεο ή φωτογραφία” και απλά επιλέξτε το κατάλληλο βίντεο και ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες όπως παραπάνω για να κάνετε προεπισκόπηση και να επιλέξετε μια μικρογραφία.

Profile 5

Αυτό είναι. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και δημιουργική έκφραση. Μπορείτε να πείτε ένα γεια, να καλωσορίσετε έναν επισκέπτη του προφίλ σας, να κλείσετε το μάτι ή ακόμα και να κάνετε μια ακροβατική επίδειξη, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).