Διέρρευσε βίντεο του HTC Ocean


HTC Ocean: Λίγες μέρες από την επίσημη κυκλοφορία των νέων smatrphones της HTC, και διαρροές συνεχίζουν να έρχονται. Αυτή τη φορά, έχουμε από ό, τι φαίνεται ένα βίντεο promo για το HTC Ocean. Το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον Evan Blass του VentureBeat ή όπως είναι γνωστός “evleaks.”HTC Ocean

Υπάρχουν πολλά να δούμε στο βίντεο. Το μεγαλύτερο μάλλον είναι ότι η HTC έχει καταφέρει να μετατρέψει τις άκρες της οθόνης σε κυλιόμενα πάνελ διαχείρισης.

Στο βίντεο, οι δύο ερωτευμένοι πρωταγωνιστές είναι σε θέση να μετακινηθούν μεταξύ των εφαρμογών και να τραβήξουν μια selfie, απλά με λίγο τρίψιμο στην άκρη του τηλεφώνου.

Φυσικά, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι είναι ένα promo βίντεο, δηλαδή μια διαφήμιση που σχεδιάστηκε να δείξει τη λειτουργία της συκευής τονίζοντας μόνο τα καλά της. Θα δούμε το πόσο καλά λειτουργεί όταν το πάρουμε στα χέρια μας.

Η HTC αναμένεται να κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα με το brandname Ocean: το HTC Ocean Master, το Ocean Note, και Ocean Smart. Δεν είναι σαφές ποιο μοντέλο απεικονίζεται στο βίντεο, αλλά σύμφωνα με τον Blass, μπορούμε να αποκλείσουμε ότι είναι το Ocean Note.

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη που θα κάνει την επίσημη παρουσίαση η HTC.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news