Διέρρευσε βίντεο του HTC Ocean

HTC : Λίγες μέρες από την επίσημη κυκλοφορία των νέων smatrphones της HTC, και διαρροές συνεχίζουν να έρχονται. Αυτή τη φορά, έχουμε από ό, τι φαίνεται ένα βίντεο promo για το HTC Ocean. Το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον Blass του VentureBeat ή όπως είναι γνωστός “evleaks.”HTC Ocean

Υπάρχουν πολλά να δούμε στο βίντεο. Το μεγαλύτερο μάλλον είναι ότι η HTC έχει καταφέρει να μετατρέψει τις άκρες της οθόνης σε κυλιόμενα διαχείρισης.

Στο βίντεο, οι δύο ερωτευμένοι πρωταγωνιστές είναι σε θέση να μετακινηθούν μεταξύ των εφαρμογών και να τραβήξουν μια , απλά με λίγο τρίψιμο στην άκρη του τηλεφώνου.

Φυσικά, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι είναι ένα promo βίντεο, δηλαδή μια διαφήμιση που σχεδιάστηκε να δείξει τη της συκευής τονίζοντας μόνο τα καλά της. Θα δούμε το πόσο καλά λειτουργεί όταν το πάρουμε στα χέρια μας.

  SEC πρόστιμο 1,26 εκατ. στην Kim Kardashian

Η HTC αναμένεται να κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα με το brandname Ocean: το HTC Ocean Master, το Ocean , και Ocean Smart. Δεν είναι σαφές ποιο μοντέλο απεικονίζεται στο βίντεο, αλλά σύμφωνα με τον Blass, μπορούμε να αποκλείσουμε ότι είναι το Ocean Note.

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη που θα κάνει την επίσημη η HTC.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).