HWiNFO v8.00: δωρεάν εφαρμογή εποπτείας του υπολογιστή σας

Το HWiNFO είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να σας εμφανίσει σε πραγματικό χρόνο ολοκληρωμένες πληροφορίες του επιμέρους hardware του υπολογιστή σας καθώς και πληροφορίες για την συνολική κατάσταση της “υγείας” του.

Το HWiNFO είναι μια portable (φορητή) εφαρμογή που σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει από μια εξωτερική συσκευή, χωρίς εγκατάσταση. Φυσικά διαθέτει και έκδοση με πλήρη εγκατάσταση. Χθες, η υπεύθυνη για αυτό εταιρεία, κυκλοφόρησε την έκδοση 7.64 με αρκετές αλλαγές, βελτιώσεις και επιλογές παρακολούθησης, σε σχέση με την προηγούμενη  έκδοση 6. Λειτουργεί σε Windows 32/64 bit και DOS

Το HWiNFO εμφανίζει κατά την εκκίνησή του, ένα κύριο παράθυρο ανάλυσης με τα συστατικά του συστήματος σας και ένα δεύτερο παράθυρο παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο με τα βασικά συστατικά του υπολογιστή σας (system summary), όπως CPU, GPU, , motherboard κλπ.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε εάν υπάρχουν ενημερώσεις υλικο (firmware) για την έκδοση bios ή ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης για την κάρτα γραφικών. Παρόλο που δεν είναι δυνατή η αναζήτηση αυτών μέσα από την εφαρμογή, διευκολύνεται η online εύρεση των σωστών πληροφοριών οδηγών, καθώς μπορείτε να κάνετε μια λεπτομερή αναζήτηση αυτών των ενημερώσεων.

Latest v8.00
Released on Mar-27-2024
  • Added fully integrated OSD.
  • Windows XP/Vista support dropped in HWiNFO64.
  • HWiNFO Installer migrated to Unicode for better multi-language support.
  • HWiNFO Installer now includes HWiNFO64 only and requires Windows 7 x64 or later.
  • Legacy HWiNFO32 available in the portable package only.
  • Enhanced sensor monitoring on ASUS NUC series.
  • Improved health monitoring of some NVMe drives connected via Intel RST.
  • Enhanced sensor monitoring on ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI.

Το πρόγραμμα διαθέτει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε μία λεπτομερή αναφορά του υλικού σας, σε διάφορες μορφές, στον τοπικό υπολογιστή.

Επίσης το HWiNFO παρακολουθεί τις μέγιστες και τις ελάχιστες τιμές για όσο διάστημα εκτελείται στο παρασκήνιο. Εύχρηστο για την αξιολόγηση των επιπέδων θερμοκρασίας ή των τάσεων με την πάροδο του χρόνου, για παράδειγμα για να διαπιστώσετε αν οι συντριβές ή τα παγώματα προκαλούνται από κρίσιμα επίπεδα θερμοκρασίας.

Το πρόγραμμα διαθέτει που μπορούν να ρυθμιστούν να σας ενημερώσουν εάν οι τιμές φτάσουν σε κρίσιμα επίπεδα. Το πρόγραμμα υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ειδοποιήσεων, από την αναπαραγωγή ήχου έως και τη λειτουργία ενός επιλεγμένου προγράμματος.

Το HWiNFO έρχεται με ένα εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης για τη συγκριτική αξιολόγηση της CPU, μνήμης και δίσκου. Οι προγραμματιστές έχουν συμπεριλάβει έναν αυτόματο έλεγχο για ενημερώσεις στην εφαρμογή ώστε να είναι πάντα up to date.

Το HWiNFO v8.00 είναι ένα δωρεάν, σημαντικό πρόγραμμα εποπτείας του υπολογιστή σας, που τα του και οι λειτουργίες του υπερβαίνουν το αντίστοιχο πρόγραμμα Διαχείρισης Συσκευών των Windows.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Download page: HWiNFO 8.00 ~8.0 MB (Free for Non-Commercial use)

View: HWiNFO Website

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).