Το Instagram ρετουσάρει την σελίδα του προφίλ σας

Το Instagram θα πραγματοποιεί δοκιμές σε νέες και σε αλλαγές στην εμφάνιση του προφίλ σας, καθ ‘όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου.

Instagram

Σε μια δημοσίευση στο blog του, το Instagram ανέφερε ότι το πλέγμα που εμφανίζει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας δεν θα αλλάξει καθόλου, αλλά τα εικονίδια πάνω από το δίκτυο μπορούν να αλλάξουν σε λέξεις (όπως πλέγμα, θέσεις, IGTV, ετικέτες ή grid, posts, IGTV, tagged).

Η εικόνα του προφίλ σας μπορεί να μετακινηθεί στη δεξιά γωνία, συμπιέζοντας το όνομα του χρήστη, ώστε να πάει σε μεγαλύτερη γραμματοσειρά, στην κορυφή της σελίδας. Φαίνεται ότι οι followers και οι following θα έχουν λιγότερη προτεραιότητα από ό, τι πριν και ότι δεν θα υπάρχει πλέον ο αριθμός των αναρτήσεων που έχετε κάνει.

Ένα παράλληλο κουμπί “Ακολουθήστε” (Follow) και “Μήνυμα” (Message) μπορεί να δοκιμαστεί στις σελίδες προφίλ, με ακόμη περισσότερες επιλογές για επιχειρηματικές σελίδες, όπως “Εντολή εκκίνησης” (Start Order).

Στο blog αναφέρουν ότι οι άνθρωποι πίσω από το Instagram θα δοκιμάσουν αυτές τις αλλαγές σε φάσεις και σε διαφορετικούς συνδυασμούς, στην κοινότητά του Instagram, στις επόμενες εβδομάδες. Και θα περιμένουν τα αντίστοιχα σχόλια σας πάνω σε αυτές τις αλλαγές.

Πρόκειται για μία από τις πιο ήπιες ενημερώσεις που πραγματοποιεί το Instagram τους τελευταίους μήνες, καθώς οι συνιδρυτές του Kevin Systrom και Mike Krieger παραιτήθηκαν το Σεπτέμβριο και ο πρώην επικεφαλής του Facebook, Adam Mosseri, ανέλαβε ως αντιπρόεδρος του προϊόντος.

Μόνο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ένα νέο ταμπλό καθημερινής χρήσης που ονομάζεται “Η Δραστηριότητα σας” (Your Activity) , τρία νέα αγορών και μια νέα λειτουργία “nametag” που θυμίζει τους Snapchat's Snap Codes.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).