Η Bixby του Galaxy S8 διαθέσιμη και σε παλαιότερες συσκευές

H Bixby, η νέα εικονική βοηθός της Samsung που υπάρχει μόνο στο νέο Galaxy S8 smartphone της εταιρείας, μπορεί και λειτουργεί σε όλα τα μεγάλα τηλέφωνα της Samsung που τρέχουν με λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nugat.

Όχι επίσημα, γιατί ότι περιγράψαμε παραπάνω είναι αποτέλεσμα hacking. Ένας προγραμματιστής με το ψευδώνυμο takerhbk στο γνωστό forum XDA-Developers κατάφερε να κάνει το Bixby να λειτουργεί μέσω ενός launcher του S8, ο οποίος διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Bixby

Ο takerhbk από τότε άρχισε να μοιράζει τα απαραίτητα αρχεία το APK της εφαρμογής Βixby, και το APK του launcher.

Ο Mishaal Rahman από το forum XDA-Developers αναφέρει ότι κατάφερε να λειτουργήσει την ψηφιακή βοηθό στο Galaxy S7. Ακολούθησαν πολλοί άλλοι που πέτυχαν με το porting της Βixby, στις δικές τους συσκευές.

Σύμφωνα με τη Samsung το Bixby δεν θα κυκλοφορήσει στο Google Play Store.

Να αναφέρουμε ότι οι παλαιότερες συσκευές της Samsung, όπως το Galaxy S7, δεν διαθέτουν ειδικό κουμπί για πρόσβαση στη λειτουργία Βixby, όπως διαθέτει το Galaxy S8, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες σε τιμές που ξεκινούν από $720. Έτσι, η εμπειρία μιας ψηφιακής βοηθού Βixby σε παλαιότερες συσκευές θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική.

  Πως να ενημερώσετε τα Windows XP από την Microsoft

Η ψηφιακή βοηθός Βixby δεν η μοναδική βοηθός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε τηλέφωνο της Samsung που τρέχουν με Android Nugat.

Η Google ετοιμάζεται να διαθέσει το Google Assistant σε κινητά με λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow και Android Nougat. Η Cortana της Microsoft είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, και η Amazon έχει αρχίσει να διανέμει την δική της ψηφιακή βοηθό Alexa σε smartphones. Φυσικά, η Siri της Apple είναι διαθέσιμη μόνο για το iOS.

XDA-Developers

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


9  +  1  =