Οι καλύτερες πηγές νόμιμων torrents στο διαδίκτυο

Δείτε τις καλύτερες πηγές με νόμιμα torrents που κυκλοφορούν στο και που μπορείτε να τα κατεβάσετε άφοβα και δωρεάν!

torrent,free,legit,Jamendo,Vuze,internet,archive,linuxtracker,music,seed,leecher

Όταν ακούτε τη λέξη «torrents», στο μυαλό σας είναι λογικό να έρχεται η παρανομία και τα πειρατικά sites. Αναθεωρήστε τα πράγματα και σκεφτείτε ότι το είναι ένα εργαλείο που έχει και νόμιμα αρχεία. Και στο διαδίκτυο υπάρχουν πραγματικά όλα τα είδη νόμιμων torrents, διαθέσιμα να τα κατεβάσετε, από ταινίες μέχρι μουσική.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις καλύτερες διαδικτυακές πηγές για να βρείτε νόμιμα torrents, όλα δωρεάν.

Είναι νόμιμο το Torrenting;

Μπορεί να έχετε ακούσει αναφορές για άτομα που αντιμετωπίζουν νομικά προβλήματα μετά από τη λήψη torrent. Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα ίδια τα torrent είναι παράνομα, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Το torrenting είναι μια μέθοδος κοινής χρήσης αρχείων, στην οποία οι άνθρωποι (που ονομάζονται seeds, peers και downloaders στην γλώσσα των torrent) φιλοξενούν ένα αρχείο και το διαθέτουν για λήψη από άλλους (γνωστοί και ως leechers). Ένα αρχείο torrent που κατεβάζετε από το διαδίκτυο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μικροσκοπικό αρχικό αρχείο που δείχνει στο πρόγραμμα torrent πού θα βρει τους άλλους χρήστες που φιλοξενούν το πραγματικό τελικό αρχείο που θέλετε να κατεβάσετε.

Το torrenting είναι δηλαδή ο τρόπος, ένα εργαλείο, ένα μαχαίρι που μπορείτε να κόψετε το ψωμί (νόμιμη χρήση) αλλά και να σκοτώσετε κάποιον (εγκληματική χρήση). Τα πάντα εξαρτώνται από το πως θα χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο.

Η διαφορά με την μέθοδο torrenting σε σχέση με ένα απλό download είναι ότι ενώ κατεβάζετε το πραγματικό αρχείο ταυτόχρονα το μοιράζεστε με τους άλλους χρήστες που τυχόν το κατεβάζουν την ίδια στιγμή. Η πηγή δηλαδή εκτός της αρχικής είστε και εσείς και θα παραμείνετε ως πηγή μέχρι να το διαγράψετε από το πρόγραμμα torrent.

Το παράνομο μέρος όλης της διαδικασίας δεν είναι το εργαλείο ή η μέθοδος, αλλά το πειρατικό υλικό που κατεβάζετε, όπως ταινίες ή μουσικά άλμπουμ. Το να μοιράζεστε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς να πληρώνετε για αυτό είναι, προφανώς, παράνομο, ανεξάρτητα από το πώς το κάνετε.

torrent,free,legit,Jamendo,Vuze,internet,archive,linuxtracker,music,seed,leecher

Όταν χρησιμοποιείτε ένα torrent, δεν κατεβάζετε μόνο το αρχείο, το φιλοξενείτε επίσης για να το κατεβάσουν και άλλοι από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση ενός torrent για τη λήψη ενός αρχείου, όπως μια ταινία, μπορεί να σας επιφέρει σε πολλά προβλήματα με την δικαιοσύνη.

Τα torrents μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδους νόμιμους σκοπούς, όπως όταν μοιράζεστε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, όπως διανομές Linux. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στο λογισμικό να είναι διαθέσιμο σε όλους, χωρίς να απαιτείται από τον αρχικό προγραμματιστή να φιλοξενήσει επ’άπειρο το αρχείο ο ίδιος. Αυτός ο τρόπος είναι σημαντικός για το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Κάνει τα πάντα πολύ πιο προσιτά για όλους.

  HackBGRT : Αλλάξτε το λογότυπο εκκίνησης των Windows

Άλλη νόμιμη χρήση για torrents περιλαμβάνει την κοινή χρήση ταινιών και μουσικής που δεν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Πολλές παλιότερες ταινίες είναι πλέον σε δημόσια χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δωρεάν για να τις δείτε, να τις διανέμετε και γενικά για κοινή χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε torrents για να κατεβάσετε αυτές τις κλασικές ταινίες εύκολα και νόμιμα.

Πού μπορείτε να βρείτε νόμιμα Torrents στο Διαδίκτυο;

Αν θέλετε να βρείτε torrent στο διαδίκτυο, υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που ειδικεύονται στη φιλοξενία αποκλειστικά νόμιμων torrents. Κατεβάστε torrents από τους παρακάτω ιστότοπους χωρίς να ανησυχείτε για κανένα νομικό ζήτημα.

1. Legit Torrents
legit torrents

Το Legit Torrents φιλοξενεί torrents για μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, μουσικής και λογισμικού. Θα βρείτε κατηγορίες για λήψη διανομών Linux καθώς και λογισμικό για , Mac και Linux. Υπάρχουν κατηγορίες για ψυχαγωγικό περιεχόμενο, όπως anime, βιβλία και παιχνίδια.

Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους νόμιμων torrent στο διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή, επομένως τα torrents που λαμβάνετε από εδώ θα έχουν συχνά μεγάλο αριθμό από seeders.

2. Public Domain Torrents
public domain torrents

Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος φαίνεται απλοϊκός από άποψη σχεδιασμού, είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους στο διαδίκτυο για την εύρεση νόμιμων torrents. Όλα όσα κοινοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι δημόσια, με κλασικές ταινίες που καλύπτουν είδη όπως τρόμου, δράμα, κινούμενα σχέδια και κωμωδία.

Είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τους λάτρεις των ταινιών, με ταινίες που είναι διαθέσιμες για λήψη σε πολλές μορφές για κινητά. Υπάρχει επίσης μια κατηγορία για ροές, αν θέλετε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά χωρίς να κατεβάσετε τίποτα.

3. Vuze
vuze

Το Vuze είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα torrent. Μπορεί να μην το γνωρίζετε ακόμα, αλλά φιλοξενεί επίσης έναν κατάλογο νόμιμου περιεχομένου torrent.

Ο ιστότοπος φιλοξενεί torrents με που ενημερώνεται τακτικά, όπως ειδησεογραφικά προγράμματα, TED Talks και κωμικές εκπομπές. Είναι ένα δημοφιλές μέρος για τη φιλοξενία podcast ήχου ή βίντεο, τα οποία μπορούν να ληφθούν καθημερινά ή εβδομαδιαία καθώς κυκλοφορούν νέα επεισόδια.

Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή από ενημερωτικά podcast σχετικά με την επιστήμη και τη φύση, καθώς και άλλα εκπαιδευτικά θέματα. Ο ιστότοπος προσφέρει torrents για τη λήψη βιβλίων, λογισμικού, νέων μουσικών καλλιτεχνών και κλασικών ταινιών.

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο με δωρεάν torrents για δημοφιλές, νόμιμο περιεχόμενο, το Vuze θα πρέπει να είναι ο πρώτος σας σταθμός.

  Fake Call : Βγείτε από δύσκολες καταστάσεις χρησιμοποιώντας μία ψεύτικη κλήση

4. Jamendo Music
jamendo music

Εάν η μουσική είναι το πάθος σας και σας αρέσει να κυνηγάτε νέα συγκροτήματα και καλλιτέχνες, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Jamendo Music. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει δωρεάν, ανεξάρτητη μουσική, η οποία μπορεί είτε να ληφθεί μέσω torrents είτε να μεταδοθεί σε ροή στο διαδίκτυο.

Φιλοξενεί δωρεάν μουσική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε βίντεο στο YouTube, είτε για προσωπική είτε για εμπορική χρήση.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε καλλιτέχνες ανά είδος ή να βρείτε τα πιο πρόσφατα μοντέρνα κομμάτια. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε λήψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Radios (Ραδιόφωνο) του ιστότοπου για να ακούσετε μια επιλογή δωρεάν μουσικής από το είδος που θέλετε.

5. Linuxtracker
linuxtracker

Εάν είστε χρήστης Linux, το πιθανότερο είναι ότι γνωρίζετε ήδη για το Linuxtracker. Αυτός ο ιστότοπος ειδικεύεται στην κοινή χρήση torrents για τη λήψη διανομών Linux.

Ενώ οι μεγάλες διανομές Linux όπως το Ubuntu ή το openSUSE μπορείτε να τις κατεβάσετε απευθείας από τους ιστότοπούς τους, αυτή η επιλογή δεν είναι εφικτή για μικρότερες διανομές, που μπορεί να είναι πιο εξειδικευμένες. Αυτές τις διανομές, είναι πολύ πιο πιθανό να τις βρείτε σε έναν νόμιμο ιστότοπο torrent, όπως το Linuxtracker.

Θα βρείτε σχεδόν κάθε διανομή Linux που μπορείτε να σκεφτείτε, σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς και πολλές εκδόσεις παλαιότερων διανομών, οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες για σκοπούς δοκιμής.

6. The Internet Archive
torrent,free,legit,Jamendo,Vuze,internet,archive,linuxtracker,music,seed,leecher

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμη για το The Internet Archive, χάνετε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές πληροφοριών και περιεχομένου που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος είναι μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με μια τεράστια λίστα υλικού που διατίθεται για νόμιμη λήψη και δωρεάν.

Εκτός από βιβλία, λογισμικό και μουσική, ο ιστότοπος προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ταινιών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτές τις ταινίες στο διαδίκτυο ή να τις κατεβάσετε μέσω torrent στην ενότητα Ταινίες μεγάλου μήκους του ιστότοπου. Υπάρχει μια μεγάλη συλλογή ταινιών φιλμ νουάρ, καλτ κλασικών τρόμου και βωβών ταινιών από τις πρώτες μέρες του κινηματογράφου. Είναι μια εξαιρετική πηγή για τους αληθινούς λάτρεις του κινηματογράφου.

Κατεβάστε δωρεάν περιεχόμενο διαδικτυακά και νόμιμα

Οι άνθρωποι τείνουν να συσχετίζουν τα torrents με την πειρατεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύ περιεχόμενο που μπορεί να ληφθεί νόμιμα χρησιμοποιώντας torrents.

Οι ιστότοποι που αναφέραμε θα σας επιτρέψουν να κατεβάσετε κλασικές ταινίες, λογισμικό ανοιχτού κώδικα και δωρεάν μουσική, όλα νόμιμα και μέσω torrent.

torrent,free,legit,Jamendo,Vuze,internet,archive,linuxtracker,music,seed,leecher

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  3  =