Κατεβάστε και παίξτε το γνήσιο FreeCell στα Windows 10


Δείτε πως μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε το γνήσιο παιχνίδι της Microsoft FreeCell στα Windows 10

FreeCell,Microsoft,πασιέντζα

Η Microsoft στις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματός της είχε εγκατεστημένα μερικά εξαιρετικά δημοφιλή παιχνίδια. Ένα εξ αυτών ήταν και το FreeCell, η κλασσική πασιέντζα.

Με τα Windows 10, η Microsoft απέσυρε αυτά τα δημοφιλή παιχνίδια της. Αντ ‘αυτού, τα Windows 10 είχαν το Candy Crash, το οποίο είναι ένα παιχνίδι τρίτων κατασκευαστών και στην πραγματικότητα δεν άρεσε σε κανένα. Φυσικά η περιβόητη πασιέντζα δεν έλειψε από τους υπολογιστές, αφού αρκετοί κατασκευαστές έβγαλαν αντίστοιχες εκδόσεις με ένα σωρό παραλλαγές, αλλά αν νοιώθετε νοσταλγία για το αρχικό παιχνίδι Microsoft FreeCell, δείτε πως μπορείτε να το κατεβάσετε.

Για όσους πουν ότι η Microsoft κυκλοφόρησε ξανά το FreeCell ως εφαρμογή UWP, η αλήθεια είναι ότι άλλαξε τόσο πολύ την εμφάνιση της εφαρμογής που είναι αδύνατο να αναγνωριστεί. Για να αποκτήσετε το αρχικό παιχνίδι, πρέπει να στραφείτε σε αποθετήρια λογισμικού. Πάμε να δούμε πως.

  1. Κατεβάστε το Microsoft FreeCell από το Archive.org.
  2. Εξαγάγετε το αρχείο ZIP.
  3. Εκτελέστε το EXE με δικαιώματα διαχειριστή.
  4. Επιλέξτε μια γλώσσα.
  5. Καταργήστε την επιλογή όλων των παιχνιδιών εκτός από το FreeCell (μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τα άλλα παιχνίδια διατηρώντας τα επιλεγμένα).
  6. Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση.
  7. Εκτελέστε το παιχνίδι από το μενού Έναρξη.

Αυτά τα παιχνίδια αρχικά προορίζονταν για τα Windows 7, αλλά πολλές εφαρμογές των Windows 7 που δεν έχουν αναβαθμιστεί εξακολουθούν να λειτουργούν αρκετά καλά και στα Windows 10. Αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι συμβατά με την τελευταία έκδοση των Windows 10. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι το ίδιο.

Εάν ανησυχείτε ότι τα παιχνίδια ή το αρχείο EXE δεν είναι ασφαλές, μπορείτε να το σαρώσετε στο VirustTotal. Το κάναμε και μας έδειξε ότι ήταν ασφαλές.

Στο αρχείο υπάρχουν και άλλοι τίτλοι παιχνιδιών που μπορείτε να εγκαταστήσετε από το πακέτο που διατίθεται στο Archive.org. Αυτά είναι το Minesweeper , το σκάκι, το Mahjong, το Solitaire και το Spider Solitaire.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news