Κατεβάστε και παίξτε το γνήσιο FreeCell στα Windows 10

Δείτε πως μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε το γνήσιο παιχνίδι της FreeCell στα Windows 10

FreeCell,Microsoft,πασιέντζα

Η Microsoft στις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματός της είχε εγκατεστημένα μερικά εξαιρετικά δημοφιλή . Ένα εξ αυτών ήταν και το FreeCell, η κλασσική .

Με τα Windows 10, η Microsoft απέσυρε αυτά τα δημοφιλή παιχνίδια της. Αντ ‘αυτού, τα Windows 10 είχαν το Candy Crash, το οποίο είναι ένα παιχνίδι τρίτων κατασκευαστών και στην πραγματικότητα δεν άρεσε σε κανένα. Φυσικά η περιβόητη πασιέντζα δεν έλειψε από τους υπολογιστές, αφού αρκετοί κατασκευαστές έβγαλαν αντίστοιχες εκδόσεις με ένα σωρό παραλλαγές, αλλά αν νοιώθετε νοσταλγία για το αρχικό παιχνίδι Microsoft FreeCell, δείτε πως μπορείτε να το κατεβάσετε.

Για όσους πουν ότι η Microsoft κυκλοφόρησε ξανά το FreeCell ως εφαρμογή UWP, η αλήθεια είναι ότι άλλαξε τόσο πολύ την εμφάνιση της εφαρμογής που είναι αδύνατο να αναγνωριστεί. Για να αποκτήσετε το αρχικό παιχνίδι, πρέπει να στραφείτε σε αποθετήρια λογισμικού. Πάμε να δούμε πως.

  1. Κατεβάστε το Microsoft FreeCell από το Archive.org.
  2. Εξαγάγετε το αρχείο ZIP.
  3. Εκτελέστε το EXE με δικαιώματα διαχειριστή.
  4. Επιλέξτε μια .
  5. Καταργήστε την επιλογή όλων των παιχνιδιών από το FreeCell (μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τα άλλα παιχνίδια διατηρώντας τα επιλεγμένα).
  6. Κάντε στην Εγκατάσταση.
  7. Εκτελέστε το παιχνίδι από το μενού Έναρξη.

Αυτά τα παιχνίδια αρχικά προορίζονταν για τα Windows 7, αλλά πολλές εφαρμογές των Windows 7 που δεν έχουν αναβαθμιστεί εξακολουθούν να λειτουργούν αρκετά καλά και στα Windows 10. Αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι συμβατά με την τελευταία έκδοση των Windows 10. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι το ίδιο.

Εάν ανησυχείτε ότι τα παιχνίδια ή το αρχείο EXE δεν είναι ασφαλές, μπορείτε να το σαρώσετε στο VirustTotal. Το κάναμε και μας έδειξε ότι ήταν ασφαλές.

Στο αρχείο υπάρχουν και άλλοι τίτλοι παιχνιδιών που μπορείτε να εγκαταστήσετε από το που διατίθεται στο .org. Αυτά είναι το Minesweeper , το σκάκι, το Mahjong, το Solitaire και το Spider Solitaire.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

FreeCell,Microsoft,πασιέντζα

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).