Εξαφανίστηκε το TVAddons του Kodi


Το TVAddons, κορυφαίο library για ανεπίσημα πρόσθετα του Kodi, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Τα domains του ιστότοπου δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται και οι DNS καταχωρήσεις δείχνουν να μην υπάρχουν. Καννωρίζει γιατί και πως έγιναν όλα αυτά, αλλά με δεδομένη τη μήνυση που δέχτηκε η υπηρεσία την περασμένη εβδομάδα, κάποιοι φοβούνται για το χειρότερο.

Την περασμένη εβδομάδα μεταδώσαμε την είδηση ​​ότι η βιβλιοθήκη TVAddons υπόκεινται σε δίωξη από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο του Τέξας.kodi TVAddons

Έκτοτε, η πειρατική κοινότητα του Kodi βρίσκεται σε αναταραχή. Αρκετά δημοφιλή addons του Kodi αποφάσισαν να κλείσουν, και τώρα το ίδιο το TVAddοns φαίνεται να έχει πρόβλημα.

Το TVAddons είναι ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια πρόσθετων του Kodi, πολλά από τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν πειρατικό περιεχόμενο. Ο ιστότοπος είχε αναπτυχθεί μαζικά τα τελευταία χρόνια που ανέφερε 40 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μόνο το Μάρτιο.

Από χθες, ωστόσο, αυτά τα εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο. Χωρίς προειδοποίηση ή κάποια δημόσια εξήγηση, το domain name TVAddοns σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Οι καταχωρίσεις DNS φαίνεται ότι έχουν καταργηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι το όνομα και η σελίδα δεν είναι πλέον προσβάσιμα στο κοινό.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η σελίδα του TVAddοns στο Facebook εξαφανίστηκε εντελώς.

Το TVAddοns απαριθμούσε 1.500 διαφορετικά add-ons, στα οποία ήταν και το addon του Exodus που διατηρούσε η κοινότητα και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή.

Ίσως είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για το μέλλον των addons του Kodi όπως τα γνωρίσαμε, αλλά όλα δείχνουν ότι τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τις κοινότητες που τα στηρίζουν. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις γιατί η κοινότητα του torrent μας έχει αποδείξει ότι αν και πάρα πολλοί δεν επιθυμούν τη λειτουργία της, αυτή συνεχίζει να υπάρχει…

Update: To Exodus φαίνεται να λειτουργεί προς το παρόν, αν και πολλά από τις πηγές διανομής του streaming δεν φαίνεται να εμφανίζονται.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news