Χάρτης WiFi κωδικών από τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο

Εάν ξοδεύετε πολλές ώρες στα αεροδρόμια τότε ίσως σας ενδιέφερε ένας χάρτης με τους κωδικούς των διαφόρων συνδέσεων που βρίσκονται σε αυτά, σε όλο το κόσμο.

airport-wifi-passwords

Μία από τις βασικές ανάγκες ενός σύγχρονου ταξιδιώτη είναι να έχει όσο τον δυνατό περισσότερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο λόγος είναι απλός, άμεση επικοινωνία με την παρτίδα του, είτε με τους οικείους του είτε με την εργασία του. Λίγο πολύ, όλοι έχουμε ταξιδέψει με αεροπλάνο και έχουμε ανακαλύψει ότι η ώρα αναμονής της επιβίβασης μας μπορεί να φτάσει από μία ώρα έως .. αφήστε καλύτερα, ας μην το μελετάμε.

Αν λοιπόν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε αεροπορικώς κάπου στην Γη, δείτε ένα χάρτη που σας πληροφορεί με όλους τους κωδικούς WiFi που θα συναντήσετε εντός των αεροδρομίων. Είτε πρόκειται για hotspot σε καφετέριες ή σε εστιατόρια ή του ίδιου του αεροδρομίου ή σε διάφορα άλλα σημεία.

Δημιουργήθηκε από τον , και σηματοδοτεί πολλά από τα αεροδρόμια που βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο με ένα εικονίδιο αεροπλάνου. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε αεροπλάνο θέλετε για να πάρετε τους κωδικούς πρόσβασης από ορισμένα WiFi σημεία του αεροδρομίου αυτού. Οι κωδικοί πρόσβασης εντοπίζονται και μοιράζονται από το κοινό, και έτσι ο χάρτης ενημερώνεται συνεχώς. Κατόπιν τούτου ο χάρτης δεν περιέχει όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο – αλλά μόνο εκείνα που έχουν γνωστούς κωδικούς πρόσβασης ή hotspots. Αν ψάξετε για την Ελλάδα, μόνο για το αεροδρόμιο της Κέρκυρας υπάρχει αναφορά. Φαίνεται ότι μόνο οι φίλοι μας οι Κερκυραίοι μοιράζουν τους κωδικούς τους δημόσια.

  Google ανακοίνωσε το AI project των 1.000 γλωσσών

Η web εφαρμογή έχει επίσης και αντίστοιχη εφαρμογή για Android και για iOS. Τέλος μπορείτε να επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα αυτή για να δηλώσετε κάποιους κωδικούς πρόσβασης που έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας και δεν εμπεριέχονται στην βάση δεδομένων της εφαρμογής.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =