Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε το Office Insider

H ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος . Το νέο το μάθαμε από μια πρόσκληση που μας ήρθε με e-mail από την εταιρεία, καθώς συμμετείχαμε στις δοκιμές του Office 2016 Preview.

microsoft office insider

Η εταιρεία αναφέρει:

Σαν συμμετέχων στις δοκιμές του Office 2016 Preview, έχουμε κάποια συναρπαστικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας!

Σήμερα, η Microsoft λανσάρει το Office Insider [https://products.office.com/en-us/office-insider], ένα συνεχιζόμενο πρόγραμμα προεπισκόπησης για τους συνδρομητές του Office subscribers ( Home, Office 365 Personal και Office 365 University) που σας δίνει μια πρώτη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες καινοτομίες μας και σας βάζει στο εσωτερικό κομμάτι για όλα τα πράγματα του Office.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς και έχετε ήδη μια συνδρομή στο Office 365 Home, Office 365 Personal και Office 365 University, επισκεφτείτε την διεύθυνση [https://products.office.com/en-us/office-insider] για να ξεκινήσετε!

Εάν είστε στο Office 365 και enterprise ή στο Office 365 Pro Plus, μπορείτε να επιλέξετε τα  First Release από την διεύθυνση [https://support.office.com/en-us/article/Office-365-release-options-3B3ADFA4-1777-4FF0-B606-FB8732101F47], ένα πρόγραμμα προεπισκόπησης του Office 365 για τους εμπορικούς συνδρομητές που παρέχει επίσης την ίδια πρώιμη πρόσβαση στις νέες δυνατότητες.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).