Συμφωνία Microsoft – DocuSign για «ψηφιακή υπογραφή»

Η ανακοίνωσε την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία , η οποία θα φέρει την ενσωμάτωση των εφαρμογών eSignature στο .

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας οι χρήστες της σουίτας Office 365 της Microsoft θα είναι σε θέση να υποβάλουν και να υπογράφουν, ψηφιακά, έγγραφα, μέσω των εφαρμογών της σουίτας. Οι εφαρμογές eSignature της DocuSign θα ενσωματωθούν στα Outlook, Word, SharePoint Online και SharePoint Server , ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμες μέσω του Office Store από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Τα έγγραφα που θα υπογράφονται ψηφιακά μέσω των εφαρμογών της DocuSign θα αποθηκεύονται αυτόματα στο OneDrive for της Microsoft, από όπου οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο και πρόσβαση. Οι διαχειριστές θα είναι σε θέση να προσθέτουν τις εφαρμογές της DocuSign σε όλους τους χρήστες, ενώ μεμονωμένοι χρήστες θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και σε Word templates, μέσω του Office Store.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί την τελευταία, από μια μακρά σειρά κινήσεων που έχει πραγματοποιήσει η Microsoft, για την ενίσχυση των παραμέτρων ασφαλείας των εφαρμογών που απαρτίζουν τη σουίτα Office 365.

DOCUSIGN

Τα έγγραφα που θα υπογράφονται ψηφιακά μέσω των εφαρμογών της DocuSign θα αποθηκεύονται αυτόματα στο OneDrive for Business της Microsoft.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει την πολλαπλή πιστοποίηση σε όλους τους συνδρομητές του Office 365, σε μια προσπάθεια μείωσης του κινδύνου online κλοπής ταυτότητας χρήστη. Επίσης, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να εισαγάγει τη κρυπτογράφηση μηνυμάτων στο Office 365, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να στέλνουν κρυπτογραφημένα e-mails σε αποδέκτες εκτός του εταιρικού δικτύου, χωρίς περιορισμούς σε ότι αφορά τον προορισμό.

DOCUSIGN

Σε δήλωσή του ο John Case, αντιπρόεδρος marketing για το Microsoft Office, τόνισε ότι «η συνεργασία με την DocuSign βοηθά τους καταναλωτές να διατηρούν τις συναλλαγές τους σε «ψηφιακό» επίπεδο και να διαχειρίζονται τις σχετικές εφαρμογές μέσω του Office 365, το οποίο ήδη χρησιμοποιούν για τις υπόλοιπες εργασίες τους».

Πηγή: naftemporiki.gr

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).