Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι το PC Health Check των Windows 11 είναι αναξιόπιστο

Η Microsoft επιβεβαίωσε με tweet του Steve Dispense ότι το εργαλείο που σας ενημερώνει αν ο σας είναι συμβατός με τα Windows 11, είναι αναξιόπιστο και χρειάζεται περισσότερη δουλειά.

pc health check

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων Windows 11 η Microsoft έφερε ένα εργαλείο , το PC Health Check, το οποίο υποτίθεται ότι έλεγχε τον υπολογιστή σας και σας ενημέρωνε αν αυτός είναι συμβατός με τις απαιτήσεις των νέων Windows 11 ή όχι.

Όμως πολλοί χρήστες μπερδεύτηκαν επειδή το εργαλείο της δεν εντόπιζε το ακριβές , όταν το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Αυτό έφερε δυσαρέσκεια, πρόσαψε προχειρότητα στην εταιρεία και δημιούργησε κακό κλίμα με το καλημέρα των Windows 11.

Μάλιστα τρίτος προγραμματιστής έβγαλε ήδη αντίστοιχο πρόγραμμά που ελέγχει και σας κατατοπίζει που ακριβώς είναι το πρόβλημα και γιατί τα Windows 11 δεν μπορούν να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να δείτε εκτενέστερα το πρόγραμμα αυτό από εδώ.

Έτσι σε ένα tweet του ο Steve Dispensa, (VP of Product, Enterprise Mobility + Security @Microsoft | Endpoint Manager, Intune, Configuration Manager, Commercial Windows) ζήτησε συγγνώμη και αναγνώρισε ότι πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερες προσπάθειες για να καταστεί η εφαρμογή PC Health Check πιο ενημερωτική.

Διαβάζουμε από το Tweet του:

Συγγνώμη για την ενοχλητική εμπειρία! Θα βελτιώσουμε την εφαρμογή PC Health Check τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ελπίζουμε ότι η πρώτη θα κυκλοφορήσει αύριο.

Ωστόσο, η εφαρμογή εξακολουθεί να δίνει ψευδώς θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι λανθασμένα επικαλείται τον επεξεργαστή  τους ή την διαμόρφωση του boot και  για άλλους, δεν λειτούργησε καθόλου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral straight into your inbox!
Windows 11,WhyNotWin11,Health

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).