Η Microsoft κυκλοφορεί το Teams, ανταγωνιστή του Slack

H Microsoft μόλις άρχισε να διαθέτει την εφαρμογή Teams, ένα ανταγωνιστή του Slack, μέσω του συνδρομητικού Office 365 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η υπηρεσία είχε ανακοινωθεί από το τέλος του 2016 και έχει σαν στόχο να προσφέρει μια εφαρμογή άμεσων συνομιλιών στον κάθε χώρο εργασίας που θα συνεργάζεται άψογα με το Office και σπείρωμα (κάτι που το Slack δεν μπορεί να το κάνει ακόμα).teams

Η σημερινή κυκλοφορία έρχεται μαζί με μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως οι κλήσεις ήχου από φορητές συσκευές και βιντεοκλήσεις από τις συσκευές Android (για iOS και έρχονται σύντομα). Μπορείτε επίσης να στείλετε σε email ένα ολόκληρο , να στείλετε μηνύματα χρησιμοποιώντας τη μορφοποίηση markdown, και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλες τις δημοσιεύσεις που γίνονται σε ένα κανάλι.

Η Microsoft μάλιστα κυκλοφόρησε ένα με μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα από την ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Να αναφέρουμε ότι η Slack ήταν η κυρίαρχος εταιρεία στο χώρο αρκετό καιρό τώρα, και έχει το πλεονέκτημα ότι η πλατφόρμα της είναι σταθερή και άκρως αγνωστικιστή. Δεν είναι όμως συνδεδεμένη με το Office, το ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

Η Microsoft από την άλλη αναφέρει ότι δεν θέλει το Teams να γίνει μια λύση που απευθύνεται αποκλειστικά μόνο για τους χρήστες του Office, αλλά ότι είναι ανοιχτή για ενσωμάτωση σε όσες θέλετε.

Δείτε το βίντεο

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).