Η Microsoft κυκλοφορεί το Teams, ανταγωνιστή του Slack

H Microsoft μόλις άρχισε να διαθέτει την εφαρμογή Teams, ένα ανταγωνιστή του Slack, μέσω του συνδρομητικού Office 365 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η υπηρεσία είχε ανακοινωθεί από το τέλος του 2016 και έχει σαν στόχο να προσφέρει μια εφαρμογή άμεσων συνομιλιών στον κάθε χώρο εργασίας που θα συνεργάζεται άψογα με το Office και σπείρωμα μηνυμάτων (κάτι που το Slack δεν μπορεί να το κάνει ακόμα).teams

Η σημερινή κυκλοφορία έρχεται μαζί με μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως οι κλήσεις ήχου από φορητές συσκευές και βιντεοκλήσεις από τις συσκευές Android (για iOS και Windows Phone έρχονται σύντομα). Μπορείτε επίσης να στείλετε σε email ένα ολόκληρο κανάλι, να στείλετε μηνύματα χρησιμοποιώντας τη μορφοποίηση markdown, και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλες τις δημοσιεύσεις που γίνονται σε ένα κανάλι.

Η Microsoft μάλιστα κυκλοφόρησε ένα βίντεο με μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα από την ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Να αναφέρουμε ότι η Slack ήταν η κυρίαρχος εταιρεία στο χώρο αρκετό καιρό τώρα, και έχει το πλεονέκτημα ότι η πλατφόρμα της είναι σταθερή και άκρως αγνωστικιστή. Δεν είναι όμως συνδεδεμένη με το Office, το Google Docs ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

  Πώς βρίσκουν οι spammers τις διευθύνσεις e-mail;

Η Microsoft από την άλλη αναφέρει ότι δεν θέλει το Teams να γίνει μια λύση που απευθύνεται αποκλειστικά μόνο για τους χρήστες του Office, αλλά ότι είναι ανοιχτή για ενσωμάτωση σε όσες υπηρεσίες θέλετε.

Δείτε το βίντεο

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

53  +    =  63

Previous Story

Google: Στείλτε χρήματα από την εφαρμογή Gmail για Android

Next Story

Windows 10 Build 15058 Creators Update ISO