Moovit με χαρακτηριστικά για ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Η εφαρμογή Moovit έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ταξιδεύετε στα μέσα μαζικής μεταφοράς με τον πιο έξυπνο, γρήγορο και εύκολο τρόπο δυνατόν. Συνδυάζοντας πληροφορίες από φορείς και οργανισμούς δημόσιας συγκοινωνίας με ζωντανές πληροφορίες από την κοινότητα των χρηστών, το Moovit προσφέρει στους ταξιδιώτες μια εικόνα σε πραγματικό χρόνο και τις ταχύτερες και πιο άνετες διαδρομές.moovit

Οι χρήστες του Moovit μπορούν επίσης να στέλνουν ενεργές αναφορές σχετικά με την εμπειρία ταξιδιού τους, όπως τα επίπεδα συμφόρησης λεωφορείων, καθαριότητα, και πολλά άλλα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Moovit, τόσες περισσότερες πληροφορίες διανέμονται σε πραγματικό χρόνο που αφορούν λεωφορεία και τρένα. Οι ζωντανές πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους ταξιδιώτες προσφέρει σε όλους τους χρήστες βελτιωμένα σχέδια δρομολογίων και πιο ακριβείς εκτιμήσεις σχετικά με χρόνους άφιξης. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για download σε πάνω από 1200 πόλεις σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο για 50 εκατομμύρια χρήστες.

Οι Νέες Δυνατότητες Επικεντρώθηκαν στην Προσβασιμότητα και Επιτρέπουν στους Τυφλούς Χρήστες να Πλοηγούνται στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για τις συγκοινωνίες

Το Moovit, η κορυφαία τοπική εφαρμογή για τις συγκοινωνίες στο κόσμο, έχει κυκλοφορήσει την έκδοση για Android και iOS, με τη λειτουργία προσβασιμότητας που θα βοηθήσει την κοινότητα των τυφλών να ταξιδεύουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς με μεγάλη ευκολία.

Παγκοσμίως, σχεδόν 40 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με τύφλωση και πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθούν. Με την ενσωμάτωση των λειτουργιών VoiceOver και TalkBack (για iOS και Android αντίστοιχα) περισσότεροι τυφλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο θα εξυπηρετηθούν, από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μεταφορών. Για τους τυφλούς χρήστες που έχουν το VoiceOver και TalkBack ενεργοποιημένα στις συσκευές τους, κάθε οθόνη εντός της εφαρμογής Moovit θα είναι πλέον προσβάσιμη.

Η Moovit συνεργάστηκε με έναν τυφλό προγραμματιστή ενώ παράλληλα δημιουργούσε τις δυνατότητες προσβασιμότητας. Ο προγραμματιστής παρείχε την εμπειρία και τα σχόλια του που βοήθησαν να διασφαλιστεί ότι προϊόν θα είναι αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση για τους τυφλούς επιβάτες στις συγκοινωνίες.

Με τη νέα ενσωμάτωση των VoiceOver και TalkBack, οι τυφλοί χρήστες πρέπει απλώς να κρατήσουν το δάχτυλό τους στην οθόνη του τηλεφώνου τους για να ακούσουν ποιο κουμπί ή εικονίδιο είναι κάτω από αυτό, βοηθώντας τους να περιηγηθούν πιο ομαλά μέσα στην εφαρμογή, και τους επιτρέπει να σχεδιάσουν ταξίδια στις δημόσιες συγκοινωνίες με ευκολία.

“Πιστεύουμε ότι η εφαρμογή θα πρέπει να εξυπηρετεί όλα τα σενάρια χρήσης, καθώς και για διάφορες κοινότητες, συμπεριλαμβανομένης της κοινότητας των τυφλών”, δήλωσε ο Alex Mackenzie Torres, CMO του Moovit.” Με την ενσωμάτωση αυτών των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας, θα είμαστε πλέον σε θέση να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερους χρήστες να μετακινούνται στις πόλεις τους ομαλά.”

“Η ενσωμάτωση της λειτουργικότητας της προσβασιμότητας για τη τυφλή κοινότητα είναι πολύ σημαντική για το Moovit, και συμβάλλει στο στόχο μας να γίνει κάθε τοπικό ταξίδι ομαλό, αφού τόσοι πολλοί άνθρωποι της κοινότητας των τυφλών βασίζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθούν,'' είπε ο Torres.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει μια ομαλή εμπειρία μετακίνησης για όλους τους χρήστες και θα συνεχίσει να πειραματίζεται με περισσότερες δυνατότητες προσβασιμότητας στο μέλλον. Εκτός από τη νέα δυνατότητα προσβασιμότητας, η νέα έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook ή Google για να συγχρονίζουν όλες τις αγαπημένες τους γραμμές, τοποθεσίες, πόντους & κατάταξη και άλλες προτιμήσεις της εφαρμογής στο σύννεφο για να είναι πάντα διαθέσιμες.

Επίσημος ιστότοπος: https://moovitapp.com/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).