Οι hackers της Sony απειλούν εργαζόμενους και τις οικογένειες τους

Οι hackers που αυτοαποκαλούνται #GOP ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά απέστειλαν απειλητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εργαζομένους της Sony Pictures Entertainment. hackers sony

Η Variety δημοσίευσε ένα αντίγραφο των e-mails που έχουν σταλεί από την ομάδα GOP στο προσωπικό της Sony. Η ομάδα στο μήνυμα απειλεί τόσο τους εργαζόμενους όσο και τις οικογένειές τους. Η Sony ανέφερε στην ιστοσελίδα Variety ότι γνωρίζει την κατάσταση και συνεργάζεται με τις Αρχές.

Παραθέτουμε ένα μέρος του e-mail που καλεί για τους υπαλλήλους της εταιρείας να υπογράψουν με τα ονόματά τους μέσω μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλιώς “θα υποστούν ζημίες:”

“Πολλά πράγματα πέρα από τη φαντασία σας θα συμβούν σε πολλά μέρη του κόσμου. Παρακαλώ υπογράψτε με το όνομά σας για να αντιταχθείτε στα ψεύδη της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υπάρχει παρακάτω, αν δεν θέλετε να υποστείτε κάποια ζημιά. Αν δεν το κάνετε, όχι μόνο εσείς αλλά και η οικογένειά σας, βρίσκεται σε κίνδυνο.”

Να υπενθυμίσουμε ότι, στις 24 Νοεμβρίου, οι hackers κατάφεραν να εισέλθουν σε όλους τους υπολογιστές των εργαζομένων της, Sony Entertainment. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από εδώ.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).