Το μπλε σημάδι επαλήθευσης του Twitter θα επανέλθει στις 29 Νοεμβρίου

Ο Έλον Μασκ μόλις ανακοίνωσε με του ότι το μπλε σημάδι επαλήθευσης των λογαριασμών θα επανέλθει στην πλατφόρμα στις 29 Νοεμβρίου

twitter verified

Η υπηρεσία των 7,99 δολαρίων που έδινε στους χρήστες την δυνατότητα επαλήθευσης των λογαριασμών τους στο προσθέτοντας ένα μπλε σημάδι σαν τικ δίπλα από το όνομά τους, είχε αποσυρθεί εσπευσμένα την περασμένη εβδομάδα αφού παρουσιάστηκαν πολλά παρατράγουδα.

Το Twitter ξεκίνησε στις αρχές του μήνα για πρώτη φορά τη νέα συνδρομή στο iOS. Η πλατφόρμα απέσυρε τις εγγραφές Blue λίγες μέρες αργότερα, αφού εμφανίστηκε ένα κύμα ψεύτικων επαληθευμένων λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Εμφανίστηκαν διάφορα ευτράπελα, όπως ένας ψεύτικος λογαριασμός Nintendo που δημοσίευσε μια εικόνα του Mario να χειρονομεί, ή ένας άλλος λογαριασμός να υποδύεται τη φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly και να αναφέρει σε tweet ότι η ινσουλίνη είναι πλέον δωρεάν.

Όλο αυτό το χάος οδήγησε πολλές εταιρείες να αναστείλουν τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των General Motors, General Mills, Audi, Volkswagen και πολλών άλλων. Μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, η Omnicom Media Group, έχει επίσης διακόψει τις διαφημίσεις στο Twitter.

  LibreOffice 7.4.3 stable μόλις κυκλοφόρησε

Στο σημερινό tweet του ο Μασκ, είπε ότι η υπηρεσία του μπλε σήματος επανέρχεται στις 29 Νοεμβρίου για να βεβαιωθεί ότι θα είναι σταθερή. Αλλά μετά την απόλυση της μισής εταιρείας, με χιλιάδες συμβασιούχους εργαζομένους εκτός θέσεων και την απόλυση εργαζομένων που διαφωνούν μαζί του, μπορεί να μην έχουν μείνει και πολλοί άνθρωποι για να κάνουν αυτές τις επιβεβαιώσεις. Η εταιρεία άλλωστε δεν διαθέτει πλέον ούτε τμήμα επικοινωνίας.

Twitter,Musk,blue,verified

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =