Το μπλε σημάδι επαλήθευσης του Twitter θα επανέλθει στις 29 Νοεμβρίου

Ο Έλον Μασκ μόλις ανακοίνωσε με tweet του ότι το σημάδι επαλήθευσης των λογαριασμών θα επανέλθει στην στις 29 Νοεμβρίου

twitter verified

Η των 7,99 δολαρίων που έδινε στους την δυνατότητα επαλήθευσης των λογαριασμών τους στο προσθέτοντας ένα μπλε σημάδι σαν τικ δίπλα από το όνομά τους, είχε αποσυρθεί εσπευσμένα την περασμένη εβδομάδα αφού παρουσιάστηκαν πολλά παρατράγουδα.

Το Twitter ξεκίνησε στις αρχές του μήνα για πρώτη φορά τη νέα συνδρομή Blue στο iOS. Η πλατφόρμα απέσυρε τις εγγραφές Blue λίγες μέρες αργότερα, αφού εμφανίστηκε ένα κύμα ψεύτικων επαληθευμένων λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Εμφανίστηκαν διάφορα ευτράπελα, όπως ένας ψεύτικος λογαριασμός Nintendo που δημοσίευσε μια εικόνα του Mario να χειρονομεί, ή ένας άλλος να υποδύεται τη φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly και να αναφέρει σε tweet ότι η ινσουλίνη είναι πλέον .

Όλο αυτό το χάος οδήγησε πολλές να αναστείλουν τις στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των General Motors, General Mills, Audi, Volkswagen και πολλών άλλων. Μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, η Omnicom Media Group, έχει επίσης διακόψει τις διαφημίσεις στο Twitter.

Στο σημερινό tweet του ο Μασκ, είπε ότι η υπηρεσία του μπλε τος επανέρχεται στις 29 Νοεμβρίου για να βεβαιωθεί ότι θα είναι σταθερή. Αλλά μετά την απόλυση της μισής εταιρείας, με χιλιάδες συμβασιούχους εργαζομένους εκτός θέσεων και την απόλυση εργαζομένων που διαφωνούν μαζί του, μπορεί να μην έχουν μείνει και πολλοί άνθρωποι για να κάνουν αυτές τις επιβεβαιώσεις. Η εταιρεία άλλωστε δεν διαθέτει πλέον ούτε τμήμα επικοινωνίας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

Twitter,Musk,blue,verified

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).