Μπορείτε να κατεβάσετε και επίσημα Reels από την εφαρμογή του Instagram

Το Instagram πρόσθεσε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή του: τη δυνατότητα λήψης Reels. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν Reels, όπως ανέφερε ο Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram.

reels instagram

Για να κατεβάσετε το Instagram Reels στη σας, επιλέξτε τον reel που θέλετε να αποθηκεύσετε, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση (Share button) και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Λήψη (Download) που υπάρχει ανάμεσα στις επιλογές στο κάτω μέρος. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτά τα Reels στο camera roll ή στο gallery της συσκευής σας. Ο Mosseri ανέφερε ότι δεν μπορείτε να κάνετε λήψη Reels που μοιράζονται από ιδιωτικούς λογαριασμούς του Instagram.

Επίσης, οι δημόσιοι λογαριασμοί μπορούν να απενεργοποιήσουν την επιλογή λήψης για τα reel τους από στις Ρυθμίσεις λογαριασμού στην εφαρμογή.

download instagram videos story

Το Instagram Reels είναι ο αντίπαλος του TikTok και επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο από την εφαρμογή του εδώ και αρκετό καιρό. Αυτά τα βίντεο που φέρουν το υδατογράφημα του TikTok προορίζονται κυρίως για προβολή εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, υπήρξε μια απότομη αύξηση στον αριθμό τέτοιων βίντεο με το υδατογράφημα του TikTok στο Instagram.

Μετά από αυτό, το Instagram έκανε ορισμένες αλλαγές στον αλγόριθμό του σε μια προσπάθεια να προωθήσει πρωτότυπο περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιήθηκε από τον Mosseri, το Instagram μπορεί επίσης να προσθέσει ένα υδατογράφημα στο βίντεο μαζί με το nickname του λογαριασμού της πηγής.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Instagram,Reels

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).