Μηνύματα μόνο από την εφαρμογή Facebook Messenger

Το αφαίρεσε τα άμεσα μηνύματα από την κύρια εφαρμογή για κινητές συσκευές αναγκάζοντας τους χρήστες να κατεβάσουν την εφαρμογή για να μπορούν να συνομιλήσουν με τους φίλους τους. Facebook Messenger

Έτσι τα μέλη του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου που θέλουν να διαβάσουν τα μηνύματά τους από κινητές συσκευές, βρίσκονται μπροστά από ένα μήνυμα που αναφέρει ότι “οι συνομιλίες σας μετακινήθηκαν στον Messenger.”

Μετά την εμφάνιση του μηνύματος πραγματοποιείται αυτόματη μεταφορά του χρήστη στη σελίδα λήψης της εφαρμογής Faceboοk Messenger στο Play.

Το κίνητρο πίσω από αυτή την νέα κίνηση του Faceboοk φαίνεται να έχει νόημα. Το κοινωνικό δίκτυο διαθέτει ήδη δύο από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Η μία είναι προφανώς η WhatsApp και η άλλη ο Messenger που αυτονομήθηκε από το κοινωνικό δίκτυο.

Έτσι η εταιρεία φαίνεται να σκοπεύει να διαχωρίσει τις υπηρεσίες της, αφήνοντας την κύρια εφαρμογή του Facebοok για την περιήγηση και την δημοσίευση περιεχομένου, ενώ ο Messenger θα είναι αποκλειστικά και μόνο για με ομάδες και με φίλους.

Όμως μία εφαρμογή για τον Messenger και μία για την κύρια εφαρμογή του Facebook, είναι πολύ… Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο χωριστές εφαρμογές για την ίδια υπηρεσία στις κινητές συσκευές σας. Μάλλον το Faceboοk δεν σκέφτηκε και τόσο πολύ την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ή την μετάβαση από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).