myNoise: Γεννήτρια ακύρωσης θορύβων

Το myNoise είναι ένας δωρεάν ιστότοπος για τη δημιουργία θορύβων που μπορούν να καλύψουν άλλους ενοχλητικούς ήχους που δεν θέλετε να ακούτε, όπως, ομιλίες, εμβοές στα αυτιά σας κλπ.

nynoise

Το myNoise είναι ένας δωρεάν ιστότοπος με μία μεγάλη γκάμα έτοιμων ήχων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποσβέσουν τους εξωτερικούς ήχους που σας ενοχλούν. Η τεχνική είναι δοκιμασμένη, εκπληκτική και λειτουργεί καλά. Δεν απαιτεί ακριβά ακουστικά ακύρωσης θορύβου, καθώς χρησιμοποιεί έναν μοναδικό τύπο μηχανικής ήχου.

Κάθε ήχος συνοδεύεται από ένα σετ 10 χρωματικά κωδικοποιημένων Sliders που καλύπτουν όλο το φάσμα των ακουστικών συχνοτήτων από 20Hz έως 20kHz. Μπορείτε να βαθμονομήσετε μεμονωμένα και με ακρίβεια το πόσο θα ακούγετε κάθε συχνότητα για να προσαρμόσετε τον ήχο με βάση το όριο ακοής σας.

Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  • Στο Γραφείο, όταν υπάρχουν ήχοι στην περιοχή που σας αποσπούν την προσοχή και σας κάνουν λιγότερο αποτελεσματικούς.
  • Κατά τη διάρκεια των διαβασμάτων, είτε είστε μαθητές, είτε σπουδαστές. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι μαθητές με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας συχνά δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν και να κάνουν την εργασία τους.
  • Για να κοιμίσετε το μωρό, καθώς το myNoise μπορεί να ηρεμήσει τα μωρά τη νύχτα και να τα κοιμίσει. Αυτό βοηθά επίσης και τους γονείς να μην στερούνται τον ύπνο τους προσπαθώντας να κοιμίσουν το μωρό τους.
  • Άτομα με παθήσεις, όπως εμβοές (βουητό στο αυτί), μισοφωνία (ορισμένοι ήχοι που προκαλούν υπερβολικές συναισθηματικές ή φυσιολογικές αντιδράσεις) κ.λπ. να ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ευαισθησίες και παρέχοντας έναν τύπο ηχητικής κουβέρτας στα αυτιά σας.
  • Τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει το μυαλό σας βοηθώντας σας να ελέγξετε το άγχος, τον θυμό και το στρες σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως Μουσική για διαλογισμό, όπως συνιστάται από πολλούς εναλλακτικούς επαγγελματίες υγείας

Πως δουλεύει:

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα myNoise.net.
  2. Επιλέξτε οποιοδήποτε τύπο ήχου από τις διαθέσιμες κατηγορίες με βάση το αν θέλετε να εστιάσετε σε κάποια δουλειά, να ηρεμήσετε, να κοιμηθείτε, να χαλαρώσετε κ.λπ. και κάντε κλικ στον συγκεκριμένο ήχο στη λίστα. Μπορείτε σε κάθε κατηγορία να πατήστε το “More” για περισσότερους ήχους.
  3. Θα εμφανιστούν τα 10 ρυθμιστικά με έγχρωμη κωδικοποίηση και ο ήχος αρχίζει να παίζει αυτόματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε το ποντίκι σας σε κάθε ρυθμιστικό για να δείτε ποια συχνότητα αντιπροσωπεύει. Πειραματιστείτε σε κάθε ρυθμιστικό, σύροντάς το πάνω-κάτω και δείτε πώς επηρεάζει τον συνολικό ήχο.

Μια σειρά από κουμπιά παρέχεται κάτω από τον πίνακα Slider για Αναπαραγωγή/Παύση, ρύθμιση χρονοδιακόπτη, εισαγωγή και διαμόρφωση της λειτουργίας των κινούμενων κουμπιών και πολλά άλλα. Μπορείτε να πατήσετε ‘H’ στο πληκτρολόγιό σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτών των κουμπιών.

Το myNoise παρέχει επίσης ορισμένες «Προεπιλογές» (Presets) για κάθε Ήχο που μπορείτε να επιλέξετε από τον πίνακα στα αριστερά. Επιπλέον, υπάρχει ένας έλεγχος ταχύτητας, αλλά είναι μόνο για τους επί πληρωμή χρήστες με προνομιακή πρόσβαση.

Εάν αλλάξετε τις συχνότητες για οποιοδήποτε συγκεκριμένο ρυθμιστικό, μπορείτε να το αποθηκεύσετε τοπικά ως cookie στο προγράμματος περιήγησης και να το φορτώσετε ξανά αργότερα. Επίσης, μπορείτε να ενσωματώσετε τις ρυθμίσεις του ρυθμιστικού σε μια διεύθυνση URL ή να τις κλωνοποιήσετε ως mini-player (για να συνεχίσετε να εργάζεστε με άλλες εφαρμογές). Όλα αυτά μπορούν να γίνουν από την ενότητα Sliders Settings στον αριστερό πίνακα.

Συμπερασματικά:
Το myNoise έχει μία μεγάλη γκάμα με φυσικούς ήχου. Μερικοί ήχοι πραγματικά θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε φυσικά παρόντες σε αυτό το περιβάλλον. Τα Sliders είναι φανταστικά και σας δίνουν εξαιρετικό έλεγχο σε όλες τις ακουστικές συχνότητες, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τους ήχους σύμφωνα με το κατώφλι και τα επίπεδα ακοής σας.

Για να περιηγηθείτε σε ολόκληρη τη λίστα των διαδικτυακών ήχων που παρέχονται από το myNoise, κάντε κλικ εδώ.

Το myNoise είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για χρήστες Android και iOS.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.096 εγγεγραμμένους.
myNoise,sound,ήχος

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).